Home Cikkek Rejtélyes lényre vadásznak Lengyelországban

Rejtélyes lényre vadásznak Lengyelországban

11

Goscino lakóit egy rejtélyes, eddig azonosítatlan lény tarja rettegésben. A póniló méretű lény esténként félelmetes hangokat ad ki magából. Egy rejtélyes, “fekete szörny” névre keresztelt lény tartja rettegésben a helyieket, számos észlelést követően a lengyelországi Goscino-ban.

A szemtanúk elmondása szerint a lény akkora mint egy póniló, azonban ennek farka hosszú, akár egy nagymacskáé.

“Rendszerint éjszaka jelenik meg és a leghorrorisztikusabb módon morog és üvölt.” – mondta el az egyik szemtanú, Jan Fidas. El?ször azt hittük egy elszökött pumával van dolgunk, de ez a lény sokkal nagyobb.” – tette hozzá.

A helyi vadászok már elkezdték felkutatni a rejtélyes lényt, amely közel 13 centiméteres lábnyomokat hagy maga után és a helyi farmerek bárányaiból lakmározik.

“Ez nem vaddisznó, sem kutya, vagy vadmacska. Ez az állat hatalmas.” – mondta el Grzegorz Maszka, nyomkövetési szakért?.

11 COMMENTS

  1. Nem is tudom…Engem er?sen emlékeztet ez a dolog a Michigani kutyaemberre. Ott is ilyen leírást adtak a szemtanúk. Nagy (kb. 2 méter) hosszú farka van, fekete vagy barna a bundája. Csak sötétedés után vagy éjszaka lehet találkozni vele és az üvöltése semmihez sem hasonlítható.
    De nem hinném, hogy ideig eljött volna egy fuvarral 😀

  2. a kutyaember az egy hamis felvétel, pontosabban jelmez, már kijelentette a készít?je is ,de mindegy 😀
    err?l meg még nem hallottam, de igazán mutathattak volna valami lábnyomrol fotót, vagy leírást hogy most akkor patkó vagy macskalábnyoma van-e, mert így elég hiteltelen