Home Hírek Rejtélyes spirális örvények jelentek meg, miután UFO hatolt be a Popocatépetl vulkánba...

Rejtélyes spirális örvények jelentek meg, miután UFO hatolt be a Popocatépetl vulkánba Mexikóban

730
1
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

faf3Egy furcsa jelenséget regisztrált a Catedral időjárási radar Nevado de Toluca közelében Mexikóban, amely 3600 méteres tengerszint feletti magasságban található. Ez a radar már 2012 óta mutat furcsa képeket, melyek azután jelentek meg, hogy egy UFO lépett be a Popocatépetl vulkánba, ami többször előfordult az elmúlt évek során. 

Amikor az UFO-k megjelentek, ezek az örvények is feltűntek. Az időjárási rendszer megtisztította a radart és minden esetben újra lett konfigurálva, de miután visszakapcsolták, az örvények ugyanúgy ott voltak. Hivatalosan semmilyen magyarázat nincs ezeknek a spirális örvényeknek az eredetére.

Az örvények 2016. februárjában és márciusában jelentek meg ismét furcsa, de szabályos energia minták formájában Mexikó felett. A jelenséget az időjárási rendszer Catedral nevű radarja rögzítette. Az energia örvények azt követően jelentek meg, hogy egy UFO lépett valamelyik vulkánba. A Popocatépetl vulkán esetében ez háromszor történt meg.

2015. december 28-án is megfigyelték a jelenséget, miután december 25-én egy szivar alakú UFO-t láttak. 2015. október 16-án szintén rögzítették a furcsa radarképeket azt követően, hogy október 7-én ugyancsak UFO tűnt fel a vulkán felett. Az első örvényeket 2012. október 27-én és 28-án regisztrálták, melyek azután jelentek meg, hogy október 25-én ismét egy szivar formájú UFO hatolt be a Popocatépetl vulkánba. Legutóbb az örvényeket azt követően regisztrálták, hogy egy UFO lépett be a Colima vulkánba 2016. február 15-én. A szabályosan örvénylő energia minták 2016. február 22-én és 23-án váltak láthatóvá.

A radarképeket ezt követően törölték az internetről. Dr. Jorge Tokunaga meteorológiai szakértő volt az, aki felhívta a jelenségre a figyelmet, és aki engedélyt kért a radar ellenőrzésére, valamint a probléma megoldására. 2016. februárjában a radart megvizsgálta és beállította, majd bejelentették, hogy rendben működik.

De az örvény 2016. március 1-én, 2-án és 5-én újra megjelent, de a képeket megint csak törölték az időjárási rendszerből. A jelenséget ismét a Catedral radar érzékelte Jiquipilcoban, melynek közelében nincsenek antennák, melyek megzavarhatnák a működését.

Új Világtudat

1 COMMENT

  1. Nem ismerjük a teljes valóságot a világ szerkezetéről, és a műszereink olyasmit is érzékelnek, amit még nem tudunk hova tenni. felháborítónak tartom, hogy olyan jelenségeket, amikre nincsen magyarázat, egyszerűen törölnek ahelyett, hogy közkinccsé tennék, és az emberek megoldást kereshetnének rá. Ez két dolgot jelenthet, és mindkettő negatív. Az egyik: annyira ostoba a “mainstream”, hogy titkolgatják, amit nem értenek. Ennek a hozzáállásnak a végeredményét azt hiszem, nem kell ecsetelnem. A másik az, hogy nagyon is tudják, csak előttünk titkolják. Így viszont, ha lehet, még közvetlenebb a veszély ránk, egész fajunkra nézve. Véleményem szerint, mivel az első ufójelentések óta már sok idő eltelt, és azóta sokféle kormányok voltak hatalmon, fél a vezetés, attól, hogy a Föld népe hivatalosan értesüljön az anomáliákról, cáfolni az cáfolnak ugyan, de kissé tessék-lássék… Mintha “kifelé” félnének, nem a néptől…