Home Cikkek Rejtélyes videó készült Oroszországban

Rejtélyes videó készült Oroszországban

12

ghostcarRitkák az olyan felvételek, melyeken tárgyak bukkannak elő a semmiből. A közelmúltban azonban egy ilyen videó készült Oroszországban, melyen egy látszólag semmiből felbukkanó autó látható.

A felvétel április közepén készült egy esős napon, szürkületben, egy forgalmas kereszteződésben. A felvételt egy autóból készítették egy utastérben lévő kamerával, melyet balesetek rögzítéséhez használnak leginkább. A videón látható, ahogy egy fekete autó tűnik elő a semmiből. Az autó vezetője ezt követően rémülten kiált fel, hiszen maga sem látta, honnan jött az autó.

Az autó jobbról jön és egy másik autó előtt tűnik fel, de a feltűnése előtt sehol nem látszódik, pedig látszódnia kellene. A több százezres nézettség ellenére sem sikerült kideríteni, hogy az autót ki vezeti, honnan jött és miért nem lehetett látni a felbukkanása előtti másodpercekben. Egyesek úgy vélik, hogy csupán optikai csalódásról van szó, vagy pedig az autó éppen olyan szögből érkezett, hogy a másik autó eltakarta. Mások szerint az autó egy másik dimenzióból érkezett.

Egyértelmű magyarázat azonban továbbra sincs. A választ talán csak szellemautó vezetője tudhatja. Ha sikerül valaha a nyomára bukkanni, vagy hozzá is eljut a hír. Feltéve, ha nem egy “utazó”.

paranormal.hu

12 COMMENTS

  1. Épp pár napja láttam újra egy videót, ahol ugyanígy a semmiből jelenik meg a jármű, viszont azt nem találom, így linkelni nem tudom. (5-6 éves lehet) Azon ha jól emlékszem, egy fehér mercedes jelenik meg hasonlóképp, de ott baleset is történt. Mindkét videóban van valami zavaró (talán az optikai csalódás, vagy mert “belenyúltak”), de nem rágódok rajta.

  2. Itt a hozzászólásoknál 2014.  helyett 2024.  van kiírva  évszámnak… A dátum többi része  stommel (hónap, nap.)  
    😀   Rendben van, hogy ez a jövő weboldala … de ennyire??  😀 
     

  3. 0:04 nél két autó látszik közeledni a szemközti oldalon, a villamos, és a teherautó mögötti kocsi között. A második kocsi mintha még gyorsítana is. Kanyarodásnál pedig 1:07-nél rögzítve a videót, látszik a kocsi lámpafénye a BMW alatt, a vizes burkolaton, és a szélvédőn keresztül. Az álló autók fénye nem lehet, mivel azok előbb jöttek. 1:31 nél pedig látni, hogy szemből csak egy autó kanyarodik ki, holott kettő jött. Tehát a BMW volt a figyelmetlen, a szabálytalan autóst leszámítva. Pont takarásban volt a kocsi ezért nem látni.