Home Földönkívüliek Rejtélyes, zöld színű UFO-észlelést jelentettek kanadai pilóták

Rejtélyes, zöld színű UFO-észlelést jelentettek kanadai pilóták

0

Két különböző repülőgép pilótái számoltak be arról, hogy július 30-án azonosítatlan tárgyat észleltek a partok felett. A beszámolók szerint az UFO-t, amelyet “fényes zöld repülő tárgyként” írtak le, a kanadai Atlanti-óceán partvidékén, a Szent Lőrinc-öböl felett látták “felhőbe repülni és eltűnni”.

Két járat – egy kereskedelmi és egy katonai – pilótája is ugyanazt látta.

A katonai gép Ontarioból a németországi Kölnbe tartott, míg az utasszállító gép a KLM Royal Dutch Airlines, Bostonból Amszterdamba tartó gépe volt.

Az UFO a beszámolók szerint”egyik járat működését sem befolyásolta, azonban egyes hírügynökségek azt állították, hogy a katonai gépnek esetleg irányt kellett változtatnia, hogy ne kerüljön túl közel hozzá.

Mivel a rejtélyes tárgy természete és eredete továbbra is tisztázatlan, az esetet leíró kanadai jelentés az “időjárási léggömb, meteor, rakéta, UFO” magyarázatokat adta meg.

Felvetődött, hogy a Perseidák meteorraj előtti meteor lehet az ok, azonban ezt még nem erősítették meg, és az objektumról nincsenek felvételek sem, hogy biztosabbat lehessen mondani.

A dolgok jelenlegi állása szerint az ügy továbbra is megoldatlan.

Fotó: Ivan Gvozden / Pixabay