Home Megmagyarázhatatlan Rémisztő dolgot fedezett fel a férfi a hotelszobában

Rémisztő dolgot fedezett fel a férfi a hotelszobában

0

Ha az ember szállodában száll meg, a legkevesebb, amit elvárhat, hogy biztonságban érezze magát. Egy férfi, aki egy hotelban szállt meg mindezt megkérdőjelezte miután felfedezte azt amire egyáltalán nem számított. Az általa, Twitterre feltöltött videóban a vendég körülnéz a szállodai szobában, amely franciaágyat, nyitott fürdőszobát és rengeteg tárolószekrényt tartalmaz.

A dolgok azonban gyorsan baljós fordulatot vesznek, amikor az egyik szekrény kinyitásakor felfedezi, hogy a hátsó részen egy második, fából készült panekes ajtó található.

A férfi a szállodai kulcskártyáját használva kinyitja az ajtókat, majd átlép a szoba falai mögött korábban rejtett térbe, ahol simán el is tud férni. Mi több, a külső falon egy második rejtett ajtó is található. Amikor a férfi elfordítja a reteszt és kinyitja, egy második rejtett folyosó látható, amely a teljes sötétségbe nyúlik.

Bár nem tudjuk, hogy melyik szállodáról van szó, és azt sem, hogy a videót készítő férfi valódi vendég-e, a felvétel rávilágít arra, hogy a szállodai szobákban igenis rejthetnek titkokat.

Ebben a konkrét esetben lehetséges, hogy a rejtett helyiség a szoba építéséből maradt meg, de továbbra sem világos, hogy hová vezet a második folyosó, vagy hogy valóban hozzáférhet-e valaki a rejtett helyiséghez az épület más részéből.

Te aludtál volna ebben a szállodai szobában, ha te lennél az, aki felfedezte volna a titkos ajtókat?

Fotó: Desertrose7 / Pixabay