Home Földönkívüliek Rendkívül különös idegenekről írnak ausztrál UFO jelentések

Rendkívül különös idegenekről írnak ausztrál UFO jelentések

0

Egy titkosítás alól feloldott ausztrál jelentés az 1957 és 1971 közötti UFO találkozásokról olyan lényeket említ meg, mint például macskaarcú és törpe idegenek.

Az 58 oldalas dokumentum számos érdekes információt vázol fel az azonosítatlan repülő tárgyakról – ezek között szerepelnek mai észlelések is és az Egyesült Államok részvételét is megemlíti kutatások lebonyolításával kapcsolatban.

Az egyik oldalon található egy bevezető, amely háromféle fegyverrendszerről is ír. A jelentés szerint az esetekben vázolt lények vagy tárgyak rendelkeznek elektromos áramköröket zavaró eszközzel, bénulást előidéző eszközzel és egy hősugárral.

Az is olvasható, hogy egy jármű egy átlátszó gomba alakú tárgy közelében leállt. A tárgy belsejében macskaszerű utasok voltak. Egy másik oldalon egy francia eset szerepel, amely szerint két személy kapcsolatba került két törpeszerü lénnyel, akik egy tárgy segítségével megbénították az egyik személyt. A megbénult áldozat képtelen volt mozogni vagy beszélni, amíg a fényt ki nem kapcsolták az idegenek.

A dokumentum itt tekinthető meg.

MÓDOSÍTÁS (2021.07.21)

Cikkünk megjelenése óta a Facebookon több kommentben megemlítik, hogy talán nem lehet véletlen, hogy az ősi Egyiptomban macskafejű isteneket is tiszteltek. Az ősi idegenek elmélete szerint elődeinket idegen civilizációk látogathatták, akik hatással voltak az emberiség fejlődésére.

Isteneket tiszteltek, de az elmélet szerint ők valójában idegenek lehettek. Azt is többen feltételezik, hogy akár hibridszerű lények is járhattak közöttünk évezredekkel ezelőtt, ami viszont egybevág a félig ember-félig állat ábrázolásokkal.

Elképzelhető, hogy valahol odakint valóban vannak olyan földönkívüliek, akiknek a külseje macskaszerű lényekre hasonlít és az ausztrál jelentésben ugyanazokról olvashatunk, akik az ősi idegenek elmélete szerint évezredekkel ezelőtt köztünk jártak?

A képen Bastet, az ókori egyiptomi vallás egyik istennője látható. Ugyanakkor ne feledjük, hogy az ősi Egyiptomban a macskákat egyébként is nagyra tisztelték, mert hasznos állatnak tartották őket (megölték a rágcsálókat és a kígyókat, a nők és a gyermekek szeretetreméltó kisállatként tekintettek rájuk). Így egy merőben vad, mindenesetre érdekes elképzelésről beszélhetünk.