Home Cikkek Ismét csalással próbálják lejáratni a jeti legendáját

Ismét csalással próbálják lejáratni a jeti legendáját

2

bigfoot2Egy profi vadász azt állítja, sikerült puskavégre kapnia az amerikaiak legendás élőlényét, a Nagylábúként ismert szörnyet. Rick Dyer saját bevallása szerint már 2012 szeptemberében lelőtte a jeti amerikai változataként ismert, sok mendemondában szereplő szőrös teremtményt, de ez idáig csak rossz minőségű felvételekkel próbálta bizonyítani állítását.

Ám a férfi most a KSAT tévécsatornának eljuttatta fényképeit is, melyeken egészen közelről lehet látni a Nagylábút.

? Minden létező vizsgálatot elvégeztettem már a testen, a kötelező DNS-tesztek mellett 3D-szkennerrel is végignézték a tetemet, de nem találtak magyarázatot. Ő itt maga a Nagylábú, teljes valójában ? bizonygatta a férfi a csatornának.

Dyer szavahihetőségét meg­kérdőjelezi, hogy 2008-ban egyszer már lebukott, miután egy hússal töltött szőrös kosztümről állította, hogy a Nagylábú. A mostani képeket sokan szintén manipulációnak tartják, egyesek szerint a szörny inkább a Gyűrűk Ura-filmek egyik karakterére hasonlít, semmint a misztikus lényre.

A kérdés, hogy mi veszi rá ennyire a vadászt arra, hogy lejárassa a jetiről szóló legendát? A csalók csak ahhoz járulnak hozzá, hogy romba döntsék az amúgy is labilis lábakon álló kriptozoológiát. Vajon lesz-e majd valaki, aki etikailag elítéli a férfit? Lesz-e valami következménye annak, hogy a hozzá hasonló csalóknak elmenjen a kedve az emberek szándékos megtévesztésétől?

86384 bigfoot2

bors / paranormal

2 COMMENTS

 1. Jó, de most ebben mi a csalás? Mondjuk az igaz, hogy én már láttam jeti-arcokat,  Bigfoot-arcokat, és azok nem ilyenek voltak, hanem sokkal majomszerűbbek. 
  Ez meg itt a fényképen tisztára úgy néz ki, mint Leonardo Da Vinci…  😀 
  De lehet, hogy ez a vadász tényleg lelőtte a jetit — azaz, annak egyik fajtáját, az Észak-amerikai Nagylábút — én hiszek neki! 
  Nagyon jó lenne már egy igazi bizonyíték a Nagylábúról!!
  Régebben egy amerikai illetőnek egy jégbe fagyott Bigfoot-teteme volt, és azt pénzért mutogatta a közönségnek. Ezt a jetit is láttam fotón. 
   

 2. A Jeti nem ugyan olyan mint a Big foot!
  Az egyiknek fehér, a másiknak meg barna a bundája!
  És közük van a földönkívüliekhez is, mert együtt szoktak megjelenni a szürke lényekkel, vagy olyankor azokat is szokták látni! 🙂