Home Cikkek Démon látogatja rendszeresen a brit asszonyt

Démon látogatja rendszeresen a brit asszonyt

2

1407836897074_Image_galleryImage_Lorna_McDonald_from_SouthAngliában egy anya arra van kényszerítve, hogy hálószobaadót fizessen az egyik szobájára, melyet egy démon használ és aki fizikailag bántalmazza őt.

Nem mindennapi eseményeket él át a 46 éves Lora McDonald, aki Liverpoolban él. Azt állítja, hogy egy gonosz lélek zúzódásokat hagy a testén, és hogy ez ne legyen elég, tönkre is teszi az otthonát azzal, hogy a tükröket letépi a falakról. A nő már papot is hívott, hogy véget vessen a jelenségsorozatnak. Loranak ezenkívül hálószobaadót is kell fizetnie amelyben a démon lakik. Addig azonban, amíg tartozása van, nem költözhet máshova.

1407836919674_wps_6_Mother_calls_in_priest_cl

Nem meglepő, hogy 22 éves lánya is elmenekült otthonukból mondván hogy a hálószobát egy gonosz démon szállta meg. Mrs. McDonalt így egyedül maradt a két hálószobás házban, így kötelezővé vált számára, hogy adót fizessen az üresen álló extra szobáért. Ez a szoba azonban alkalmatlan arra, hogy bárki használhassa, mivel ott tartózkodik egy gonosz lélek. De mi is a hálószoba-adó?

Ugorjunk vissza 2013-ra, amikor is a brit kormány megvonta a lakbértámogatást azoktól, akiknek van egy fölösleges szobájuk. Londonban és Glasgow-ban sokan tiltakoztak a szegényebb rétegeket sújtó szabály ellen. Valójában nem adóról, hanem szociális juttatás megvágásáról van szó:  azok a családok, amelyek alacsony jövedelmük miatt lakbértámogatásra jogosultak, sokkal kevesebb támogatást kapnak, ha a bérelt lakásukban van “fölösleges” szoba. Az új szabály 2013 áprilisában lépett hatályba.

Noha a nyugdíjasok mentesülnek a korlátozás alól, de a bírálók szerint sok olyan családot sújt az intézkedés, ahol létkérdés a plusz egy szoba egy beteg vagy mozgásában korlátozott családtag miatt.

A szabályozás azonban nem vonatkozik olyan házakra, szobákra, ahol paranormális tevékenységet észlelnek. A megvágás hátrányoasan érinti Mrs. McDOnaldset, mert így képtelen utolérni a törlesztését az albérletének, amely  Liverpool Housing Trust felé történik.

1407836897074_Image_galleryImage_Lorna_McDonald_from_South

Közben Mrs McDonald Jézus szobrokat helyezett el a szobában abban a reményben, hogy ezzel távol marad a démon.

Idézzük a nő szavait: “Minden zajokkal kezdődött. Egy tükör volt a falon, ami elkezdett rázkódni. Hívtam egy embert, hogy végezzen el néhány javítást a házban, de közölte, hogy pap nélkül be nem jön ide, annyira meg volt rémülve.”

Az asszony házát egy ideje már látogatja a Katolikus Egyház annak fényében, hogy véget vessenek a gonosz lélek tevékenységének. Egy pap így szólt a démonhoz: “Megparancsolom, hogy távozz innen és térdeidre borulj az Úr előtt, menj arra a helyre, amit az Isten neked szánt!”

1407841133072_Image_galleryImage_Lorna_McDonald_from_South

1407837019570_Image_galleryImage_Priests_visited_the_home_

Egy másik egyházi látogatás alkalmával egy kisméretű Buddha szobor repült át a szobán, mialatt imádkoztak. A Katolikus Egyház megerősítette, hogy rendszeresen látogatják az asszony otthonát, ahol ceremóniákat rendeznek, de a templomban is imádkoznak érte.

“Csak megerősíteni tudom, hogy egy papunk rendszeresen látogatja a nő házát, hogy támogassa az asszony hitét és visszaállítsa a normális helyzetet.” – nyilatkozta a Katolikus Érsekség szóvívője. A keresztény hívők jelenleg is elemzik a házban készült fotókat, hogy paranormális jelenségek után kutassanak.

1407841089017_wps_25_Lorna_McDonald_from_South

 

paranormal.hu

2 COMMENTS