Home Cikkek Repülö humanoidot vettek videóra Indiában

Repülö humanoidot vettek videóra Indiában

3

Humanoidflyingfireuse1Egy házaspár éppen fotót akart készíttetni magáról az indiai Qutub Minarban, amikor különös dologra lettek figyelmesek az égen. A felvételen az látható, amint a kamera mögött álló személy felkiált, hogy egy repülő alak van az égen.

A körülöttük láévő emberek szintén felkiáltanak, majd sikoltozni kezdenek. Az égen látható alak pedig egy szürke, magas humanoidnak tűnik.

Elsőre az ember azt gondolhatná, hogy egy repülő ballonról van szó. Ám amikor az alak repülni kezd, mozgása olyan gyors és dinamikus, hogy ez a felvetés teljesen valószínűtlen. A gyors irányváltoztatás miatt a kamera alig tudja követni. A videót Riona Kapoor töltötte fel az internetre április 24-én és azóta nagy a vita körülötte.

A helyszín Delhi híres minaretje mellett van. A 72 m magas Qutub Minar minaret kettős célt szolgált: amellett, hogy ragyogó minaret volt az új muzulmán uralkodók uralmát is hirdette.

Az eredeti négysoros homokkő tornyot Qutbuddin Aibak és Shamsuddin Iltutmish építtette. 1368-ban a felső sort villámcsapás rombolta le, ezt Feroz Sah kijavíttatta, és rajasthani márványból és homokkőből még két szintet húzatott rá.

A torony napjainkban ötszintes és a brit restaurálások miatt nem teljesen függőleges. Leleményes kőhasználatával, Korán idézeteivel és az egyes szintek fantáziadús díszítésével ez a világ egyik legmagasabb és legszebb minaretje.

Vajon tényleg egy repülő humanoidot látunk a videón, vagy egy hoaxról van szó?

Humanoidflyingfireuse

paranormal.hu

 

3 COMMENTS