Home Hírek Ri­asztó ufó flotta szá­gul­dott a Föld felé

Ri­asztó ufó flotta szá­gul­dott a Föld felé

1543
6
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 0 percig tart

14264936813_49768ba886_kA sza­bá­lyos alak­zat­ban re­pülő űr­ha­jók­tól még a szak­ér­tők is meg­ré­mül­tek! Attól tar­ta­nak, hogy a föl­dön­kí­vü­liek bár­mi­kor le­csap­hat­nak ránk. Baljós jelnek tartják az ufóhívők azt a félelmetes jelenséget, amiről nemrég került fel egy felvétel a legnagyobb videómegosztó portálra. Még a legtapasztaltabb szakértők is elsápadtak, amikor meglátták, hogy húz el egy szabályos alakzatban repülő ufó flotta a Föld mellett! Mintha csak egy háborúra készülő hadtestet látnánk!

Az ufosightingsdaily.com nevű portál vezetője szerint ez nem csak arra utal, hogy a földönkívüliek szemmel tartanak minket, hanem azt is jelenti, hogy rendkívül fejlett technikával rendelkeznek. A műhold kamerája ebben az esetben legalább 60 űrhajót rögzített, de az is lehet, hogy 80-an voltak!

ripost.hu

6 COMMENTS

 1. Ők nem fognak támadni.

  Az ember csak azt tudja elképzelni, amivel a környezetében találkozik, amit tapasztal, lát, érez – ezekből építi fel sajátos módján az egyéni “valóságát”, ebből kifolyólag hát aligha tudna megérteni más, távolról érkezett Intelligenciákat (kivéve azok, akik Köreikben mozognak, mert vannak ilyenek, de nem a társadalmi elhelyezkedésük befolyásolja azt, kik is vannak erre kiválasztva).
  A többség mindemellett túl szűk látókörű ahhoz, hogy ebből kimozduljon, így a Cikk írója által “szakértőknek” nevezett alanyok ismerete; rettenetesen kevés és sajnos, nagyban téves.

  Hogy is képződhetne le az emberek többségének agyában az (ami amúgy tény), hogy élnek olyan Fejlett Civilizációk (mi több, eme fajnál fejlettebbek már kinőttek mindebből, amiben ti még nagyban mozogtok), amelyek nem a pusztításra és a “hatalomszerzésre” (mert ez ember által generált és kivetített illúzió) asszociálnak.

  Ez az emberi képzelőerő, másrészt pont a különféle szervezeteknek az érdeke mindaz, hogy hasonló dolgokat elhitessenek (pl. lezuhant űrhajók, foglyul ejtett Utasok stb.), az pedig mellékes, de igaz, hogy sokaknak még ez a külső ráhatás se kell ahhoz, hogy elhitessék önmagukkal.

  Legyen szó akár egy kisebb adathordozón tárolt információról, akár gondolatokról, ahhoz hogy mindez a birtokunkba kerüljön, be se kell lépni a légtérbe érte. Az Univerzumban nem lehet elrejteni semmit, korlátlan információszabadság van.

  Egy Társam “szavaival” élve:
  “…az a helyzet, hogy a technológiai különbség közöttünk és a legfejlettebb földi technika között kb. akkora, mintha az ősember husángot dobálva akarna levadászni az égről egy számotokra most modernnek tekinthető repülőgépet. Még csak a közelében sem álltok annak, hogy műszaki eszközökkel kárt tudjatok okozni bármelyik kozmikus intelligencia technikai készülékeiben. Számotokra ez most még elképzelhetetlen, de például azok eszközök, amiket arra használunk, hogy az anyagi testünkkel közlekedjünk a fizikai térben, önregenerálódásra képesek. Tehát lényegében nem lehet olyan sérülést okozni rajtuk a ti eszközeitekkel, amelyek használhatatlanná tennék. Ezen kívül pedig bármilyen ilyen eszközt akármekkora távolságból meg tudunk semmisíteni úgy, hogy még atomi szinten sem marad nyoma, ha erre valamilyen oknál fogva szükség lenne.”

 2. Ez igaz sajna hogy az ember nem nagyon képes túl nagy képzeletre amivel jól is jönne ki :S
  De az emberi faj amolyan félelemből képes ölni de hát ki nem ? Lezuhant egy ( ufo ) nem hogy segítenének neki még nem láttak ilyet gyorsan boncoljuk fel és tanulmányozzuk hisz félnek tőlük :S De ha meg háborúzni is akarnának ne is csodálkoznak hogy …ha bonc az első akkor ne is várjanak mást :S Bár van egy jó pár ember aki komolyan akar nekik segíteni és tanulni ha netán úgy lenne a kapcsolat tartás vagy valami 🙂 Nem mondom hogy nem hugyoznám össze magam ha találkoznák egyel de pár óra társaság tuti jó oldalra fordulna a dolog 😀 De szerintem volt egy olyan bejegyzés hogy menekülnek valami elöl o.o az vajon igaz ? o.o ha ök nem bírnak vele akkor az emberi faj desszert lenne nekik o.o ha persze igaz a story ….
  Bocsi hogy okoskodok csak egy szimpla vélemény a több millió emberből ^^

  • “Lezuhant egy ( ufo ) nem hogy segítenének neki még nem láttak ilyet gyorsan boncoljuk fel és tanulmányozzuk hisz félnek tőlük”

   ? Hasonló sose történt. Ilyen jellegű információkat pont néhány hivatalos szervnek vagy katonai, hírszerzési intézménynek állhat érdekében elhinteni a nyilvánosság számára, azt a látszatot akarván kelteni, hogy mindent kontroll alatt tartanak, a kozmikus térségből érkező űrhajók és azok személyzete is sérülékeny és nem repkedhet csak úgy bárki akadálytalanul a Föld légkörében.

   • Én értem 🙂 ez csak egy olyan metafora volt arra célozva hogy 10% van annak hogy segítenének-e én nem tudom hogy igaz-e vagy nem de reménykedek hogy minél előbb el jön az az idő hogy az ember nem pusztitja a földet amin él és lesznek olyan bátrak az ( ufok földön kívüliek ) Hogy segítenek vagy valami hasonló vagy amolyan ijesztés hogy végzünk ha tovább pusztítjátok a földet féle szöveg ^^ vagy nem tudom ha érted-e ( érteni tetszik)
    Sajna nem volt még szerencsém találkozni sem valami bizonyítékot látni én is csak annyit tudok mind mindenki aki utána néz a neten 🙂 Én sajnos nem tudom meg váltani a világot sajna nincs olyan nagy befolyásom :S Meg vissza térve a zuhanos témára ha eleve fejletek az űrhajó nem olyan fejlett eleve feletünk vannak mind mi gondolnánk ha ekkora utat tetek meg ha hihetünk a story-ba amit a neten látni meg persze a nagy és híres NASA ( irónia )
    Mert ök is tesznek ki dolgokat nem tudom mennyire hihetőek :S De én hiszek 1-2 dologba mert vagy hihetőek vagy mert úgy gondolom hogy hihető 🙂

 3. Tegnap meglatogatott egy 10 cm magas ufonauta, majdnem raleptem, mert nem vettem eszre, es ugy nezett ki mint egy csotany, csak nagyon intelligens volt, es zöld színe volt, az egyik szeme 1 mm átmérőjű lehetett a másik meg 5 centi, tehát két szeme van, de az egyik kicsi a másik meg nagy, majdnem akkora mint a teste, hasonló mint egy csirke. Szóval ez az idegen lény elmondta, hogy ő csak egy egy dimenziós faj, két dimenzióba kivetített, 3 dimenziós reflexiója, és azt mondta hogy felboncolt tegnap egy embert élve, de nem érti a 3 dimenziós felépítést, ezért még sok embert fel fog boncolni élve. Mondtam neki hogy jó, csak menjen most el, mert nagyon büdös, erre azt válaszolta hogy igaz, és elment. Ennyi történt, nem kérem, hogy higyjetek nekem…