Home Cikkek RON PAUL elképeszt? “Mi lenne, ha” beszéde – Nem csoda, hogy mindenáron...

RON PAUL elképeszt? “Mi lenne, ha” beszéde – Nem csoda, hogy mindenáron el akarják tenni láb alól

2

“Mi lenne, ha…” beszéde. Gondolom, mindenki ismeri (aki az oldalunkat látogatja) ki is az a Ron Paul, aki hihetetlen és minden eddiginél nagyobb támogatottsággal rendelkezik a lakosság körében a jelenlegi elnökválasztás jelöltjei között. Amerika utolsó reménysugarának tartják sokan, de mivel teljesen nyíltan szembe ment a szabadkőműves elittel és a bankár irányítókkal, nem biztos, hogy el is jut odáig majd…

Olyan dolgokat mond ki, amit soha senki addig. Mindent feltár beszédeiben, amit eddig bemosott a hivatalos politika az összeesküvés-elmélet kategóriákba. Hiszen mindennel ezt teszik, ami számukra kényelmetlen vagy nagyon nyíltan kilátszana már az igazság! Ron Paul célja a Status Quo felszámolása, felhívni az emberek figyelmét, hogy a bebetonozott 2 oldal mögött ugyanazok az érdekcsoportok állnak! Nyíltan beszél a FED-ről, a Rotschildokról, az USA háborús politikájáról és a felszámolt szabadságjogokról, amiről folyamatosan írunk mi is.

Mivel hihetetlenül népszerű és az elnökválasztás-jelölt vitákban óriási fölénnyel vezet mindig (neki 60%, a többieknek 15-20%), a hivatalos média (Fox, CNN) úgy csinál, mintha nem is létezne…: az adatokat nem publikálják, illetve vannak olyan viták, melyekben Ron Paul 1-2percet kap csak szót, míg mások 7-8 perceket beszélhetnek. (A múltkori negatív rekord 53mp volt az egész televíziós kampány-vita alatt !)
Érdemes végighallgatni ezt a beszédét például és utánanéznetek pár vele készült beszélgetésnek !

vilaghelyzete.blogspot.com / paranormal.hu

2 COMMENTS

  1. “Mi lenne, ha…” azt hiszem, sok minden lehetséges. De amíg háború, vagy annak lehet?sége is fennáll, addig elég necces a helyzet.
    Vagyunk elég sokan a Földön, akik békét, jólétet szeretnének.
    Ahogy Teréz anya is mondta, nem szó szerint idézem, – nem a háború ellen, hanem a béke mellett kell tüntetni, ill. határozottan állást foglalni.