Home Cikkek Rontásoldó és szelleműző varázslatok

Rontásoldó és szelleműző varázslatok

0

Könnyű varázslatokkal szabadulhatunk meg a kellemetlenségektől.spellJoggal merülhet fel bennünk a gyanú, hogy valaki rontást tett ránk, ha mostanában üldöz a balszerencse, ahogy az sem kizárt, hogy szellem tanyázik a házunkban, ha furcsa jelenségeket tapasztalunk.
Mivel mindig jobb az óvatosság, ezért néhány könnyű, de erős hatású szertartással elűzhetjük a szellemeket, vagy levehetjük magunkról a rontást.

Átoklevétel viaszbábuval: Oldjuk fel a rontást, amit más tett ránk, vagy mi hoztunk a saját fejünkre. A rituálét egy szombati napon, növekvő holdnál végezzük el. A szertartást kezdjük azzal, hogy viaszból megformázzuk magunkat. Amíg a viasz meleg, képlékeny, addig alakítás közben adjuk hozzá néhány hajszálunkat, vagy körmünket. Egy tűvel karcoljuk a babába a nevünket, a csillagjegyünket. Mondjuk el, hogy: ?Ez a bábú vagyok én, el vagyok átkozva, rontás ül a nyakamban.?

spell

Tegyük egy biztos helyre a babát, amit legközelebb fogyó hold idején, szombaton vegyünk elő. Tegyük egy fazékba, olvasszuk meg! Olvadás közben helyezzük fölé a kezünket. Mondjuk el, hogy: ?Tűz ereje, űzd ki belőlem a gonosz mágiát, vedd le rólam a rontás.?
Ha felolvadt, akkor egy hidegvízzel teli tálba, lassan, óvatosan csorgassuk ki. Mondjuk el, hogy: ?Víz ereje, mosd ki belőlem a gonosz hatalmát, vedd le rólam a rontást.?

A megmaradt viaszt és vizet öntsük egy gödörbe. Amikor kiöntöttük a földbe, akkor mondjuk el, hogy: ?Föld ereje, szabadítsd meg a gonosz erőktől, és védj meg engem az újabb ártástól.? Temessük be a gödröt.

Szelleműző rituálé: Fogyó hold idején, szombati napon, éjszaka gyújtsunk meg zsályából készített füstölőt, amit tegyünk tűzálló edénybe. A lakás négy pontján, kis tálban helyezzünk el boróka, édesgyökér, szegfűszeg és kapor keveréket.

Egy tálba keverjünk össze sót és vizet. Gyújtsunk meg nyolc fehér gyertyát. A tálat fogjuk a kezünkbe, és mondjuk el, hogy:
?Ki idebent van velem, vagy gyakran meglátogat engem, hagyja el ezt a házat/lakást menten. Szent füvek és szentelt víz felett mondom ezt az igét, te elhunyt lélek, nincs több keresnivalód idebent, el kell ma távoznod békében, örökre.? Menjünk végig a lakáson az óramutató járásával meggyező irányba, és hintsünk sós vizet az ajtókra, ablakokra, a következő szavak kíséretében: ?Fuss gonosz, s többé ne gyere be!?

Menjünk vissza az oltárhoz. Mondjuk ki, hogy: ?Békesség és szeretet hulljon e házra, mert elszaladt minden fenyegető entitás.? Fújjuk el a gyertyákat!ghostRontáselhárítás egyszerűen: Egy tálba keverjünk össze fokhagymát, orbáncfüvet, zsályát, bazsalikomot, borókát, rutát és némi vizet. A kész keveréket tegyük az ágyunk közelébe, és hagyjuk ott hét napon keresztül. Éjszakára tegyünk a párnánkra hegyikristályt. A hetedik nap után vigyük ki a természetbe a keveréket, majd öntsük ki.

A hét nap során minden gonosz szándék, ami felénk áradt, megszűnik függetlenül attól, hogy azt magunknak köszönhetjük, vagy más tette ránk. Az egy hét letelte után hét napig hordjuk magunknál a hegyikristályt.

Life.ma