Home Paranormális jelenségek Saját kísértetet szeretne egy színház

Saját kísértetet szeretne egy színház

0

Kínálkozó és egyben különös lehetőséget ad egy színház Kanadában: látogatóinak azt ajánlja fel, hogy miután a jelölt meghalt, kísértheti a színházat. Az ajánlatot az Ontarioban található Regent Színház hírdeti. A színház először 1918-ban nyitotta meg kapuit a látogatók előtt és számos színdarabnak, koncertnek volt már a helyszíne.

A fenntartók szerint azonban egy dologban hiányt szenved a színház – mégpedig abban, hogy nincs szelleme.

Most 25 dolláros jegyeket árúsítanak, amely a feltétele annak, hogy a kiválogatásra kerüljenek a jelentkezők. A kiválasztott személynek ezt követően megadják a lehetőséget, hogy halála után kísérthesse a színházat és hírhedté tegye azt.

Ben Thornton, a színház alapítványának egy tagja elmondta, hogy minden nagyobb színháznak van valamilyen kísértethistóriája, fantomok kísértik időnként a színpadit, az öltözőket. Néha megijesztik a közönséget is, így gondolták, miért ne lehetne nekik is egy háziszellem.

A jelentkezőknek nem szükséges, hogy rendszeres látogatói legyenek a színháznak, de ez előnyös.

Thornton kifejtette azt is, hogy nem áll szándékukban halálrarémiszteni a közönséget, de miért ne lehetne szó egy kis megijesztésről. A sikeres jelentkezőt Halloweenkor fogják kihírdetni.

Ernesto Rodriguez képe a Pixabay -en