Home Cikkek Saját szemetét fedezte fel a Curiosity a Marson – állítja a NASA

Saját szemetét fedezte fel a Curiosity a Marson – állítja a NASA

3
Napokig tartotta lázban a tudományos világot és a szenzációra éhes közvéleményt, hogy a Curiosity talált valamit a Marson, ami kicsi, fényes, nagyon nem illik a tájba, sőt, kimondottan mesterséges eredetűnek tűnik. Bár a NASA szakemberei már akkor akkor próbálták lehűteni a kedélyeket, és felvetették a lehetőségét, hogy a mozgó laboratórium egy egyszerű műanyagdarabkát ejtett el, majd talált meg, vad találgatások kezdődtek a fényes objektum mibenlétéről.
Mostanra kiderült, hogy valóban vaklárma volt az egész eset, és tényleg egy saját plasztik burkolatdarabkáját szedte fel a Curiosity a marsi talajmintával együtt. A Mars-járó egy teljes napját vitte el az objektum azonosítása, most azonban visszatér az eredeti menetrendhez, és folytatja útját a Glenelg nevű pozíció felé, amit a tudósok geológiai szempontból különösen izgalmasnak tartanak. Persze felmerülhet a gyanú, mi van, ha ez csak egy ügyes magyarázat és így akarják eltussolni az ügyet? Mi van, ha valóban egy mesterséges, marsi eredet? tárgyra bukkantak? A választ csakis ?k tudják.

3 COMMENTS

  1. and Marc Jacobs. Wedding Dresses 2013 LaunchedFall 2010The appearWearable avantgarde styles that play with volume and draping.?If that you are a massive fan on the well recognized luxury brand Balenciaga and its designer handbag models and styles, the, it is better for you t take your time t browse our catalogue and find the best price on Balenciaga Handbags. Our prime rated online handbags store has a variety of cheap handbags wholesale Lace Wedding Dresses , ready for you fall bridesmaid dresses . Cheap prom Dresses Discount Balenciaga Handbags at Styledrops provides ladies their handbag style dreams arrive true at attachable discounted prices . Need a hardtofind Balenciaga Handbags. The Balenciaga Motorcycle handbag is Chloe handbagsprobably 1 of probably the most generally taken by many of social celebrities, Beach Wedding Dresses and even though Balenciaga Balenciaga Black Argent Nail Genuine Leather Handbags 084332 arrive in several other styles, the motorcycle handbag is the 1 most linked with