Home Hírek Schmitt Pál 1968 óta minden olimpián ott volt, most nem megy. –...

Schmitt Pál 1968 óta minden olimpián ott volt, most nem megy. – vajon miért?

552
8
Megosztás

schmitt_pal.jpgAz Around the Rings (ATR) nevû, a nemzetközi olimpiai mozgalommal foglalkozó lap már június elején arról írt, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) magyar tagja – 1983 óta tölti be a tisztséget -, Schmitt Pál valószínûleg nem utazik a londoni olimpiára.

Az Index úgy értesült, a volt köztársasági elnök nincs rajta a hivatalos NOB-listán, a MOB-hoz közel álló, neve elhallgatását kérõ vezetõ ezt meg is erõsítette. ?Mehetne, erre minden joga meglenne, de inkább itthon marad? ? állította forrásunk. Az ATR azt is rögzíti, hogy a plágiumbotrány a NOB-nál is téma volt, de újabb kiegészítéseket kértek tõle, és a vizsgálatot egyelõre nem zárták le. Az ATR-nek nem erõsítette meg Schmitt, hogy önmaga kérte felfüggesztését a testülettõl. Feltehetjük a kérdést, hogy miért? Talán õ is tud valamit?

8 COMMENTS

  1. nem csoda, hogy azok után amit ez a mocsk libsi gané társaság erkölcstelen dolgot tett vele, addig nem fog közszerepelni, míg meg nem védi a diplomáját.

    bezzeg gyf f@rok még csak nem is kushad meg a többi elvtárs kik telefonon szerezték a papírjaikat….

  2. Attól még mehetne. túl sok az egybeesés, hogy az Olimpián ne történjen semmi nagy. akkor is remélem h nem lesz semmi. egy megrendezett háború tönkre vágná az összes tervemet Augusztusra.

  3. Egyébként szerintem sincs semmi baj Schmitt Pállal. Tapasztalt, nagytudású ember. Az életrajza alapján biztos vagyok benne, hogy jól ért egy-két szakmához.

    Nyilván vannak nála okosabbak.

  4. Ez jó! Rajta kívül gondolom, még rengeteg gazdag és baromi befolyásos ember viszont ott lesz, olyanok, akik zsebre tennék ezt a bohóc Pali-bát. Akkor most vagy õk nagyon hülyék, vagy Schmitt nagyon okos.