Home Földönkívüliek Sok­koló fel­vé­tel a félig ember, félig föl­dön­kí­vüli cse­cse­mő­ről

Sok­koló fel­vé­tel a félig ember, félig föl­dön­kí­vüli cse­cse­mő­ről

980
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

620x0Vi­lág­szerte is­me­re­te­sek az ufo­ló­gus kö­rök­ben olyan kü­lö­nös be­szá­mo­lók, ame­lyek arról szól­nak, hogy föl­dön­kí­vü­liek ter­mé­ke­nyí­tet­tek meg földi nőket. Eddig azon­ban senki nem látta a meg­szü­le­tett hib­rid lé­nye­ket. Mos­ta­náig!

Sok elképesztő történet kering az interneten földönkívüli lények által elrabolt, és bizarr vizsgálatoknak alávetett emberekről. Ezeken belül is a leghátborzongatóbb, amikor az elhurcolt nőkbe megtermékenyített petesejtet ültettek, vagy éppen akaratuk ellenére “természetes” úton ejtették teherbe őket.

Ötödik típusú találkozás: azokra a nem ember által kezdeményezett kontaktusokra vonatkozik, melyekben az embert a lények saját, akár genetikai kísérleteikre használják, szövetmintát vesznek, de az emberi lény többnyire tehetetlen résztvevője az eseményeknek. Igaz, eddig még senki sem látott ilyen félig földönkívüli, félig ember hibrid gyereket megszületni. Ha mégis történt ilyen szülés, az biztos, hogy a megfelelő szervek gondosan eltüntették minden nyomát.

620x0

A legtöbb esetben azonban a terhesség egy korai fázisában ismét meglátogatták az áldozatokat az idegenek, és kivették a még épphogy fejlődni kezdő magzatokat az anyaméhből.
Az emberi anya csak egyfajta “keltetőgépnek” kellett nekik. Az elméletek szerint a hibrid magzatokat ezután mesterséges körülmények közt hagyják tovább fejlődni. Majd úgy nevelik, mintha közülük való lenne. Számos ilyen beszámoló kering a világban, egyik hátborzongatóbb a másiknál. Némelyik esetben a földönkívüliek megengedték az anyának, hogy megnézze gyermekét, aki már cseperedőfélben volt.

Tehetséges 3D-animátorok készítettek egy videót. Az elképzelések szerint így nézhet ki egy hibrid kisbaba: