Home Megmagyarázhatatlan Sokkoló, amit ez a terhes lány állít magáról

Sokkoló, amit ez a terhes lány állít magáról

0

Egy 19 éves kolumbiai terhes nő, aki azt állítja, hogy soha nem volt intim kapcsolatban férfival, azt állítja, hogy egy gonosz szellem ejtette teherbe.

A fiatal nő nemrégiben vitát váltott ki a latin-amerikai közösségi médiában, miután a TV Malambo, egy kolumbiai helyi médiumnak azt mondta, hogy szerinte természetfeletti erő ejtette teherbe. A meg nem nevezett nő elmondta, hogy miután furcsa álmokat tapasztalt és természetfeletti jelenlétet érzett a szobájában, elkezdett kimaradni a menstruációja, és az édesanyja elvitte egy nőgyógyászhoz kivizsgálásra. Ekkor tudta meg a 19 éves szűz, aki állítása szerint még soha nem feküdt le férfival, hogy terhes.

“Soha nem voltam együtt egyetlen férfival sem, hirtelen elmaradt a menstruációm, és az anyám elvitt az egészségügyi központba kivizsgálásra, és ott derült ki, hogy terhes vagyok” – nyilatkozta a nő.

A 19 éves nő elismerte, hogy az ő verzióját nehéz elhinni, és azt is bevallotta, hogy ő sem érti teljesen, hogyan esett teherbe.

Érdekes módon a fiatal nő története heves online vitát váltott ki, egyesek szerint a lány csak kitalálta a történetet, mert nem akarja, hogy a szülei megtudják, hogy intim kapcsolatba került egy férfival, mások pedig az ő oldalára álltak, és azt mondták, hogy ők is hallottak már hasonló történeteket.

“A lány igazat mond, hallottam már más hasonló esetekről is” – kommentálta egy személy. “Az utolsó dolog, amit az apjának vagy az anyjának tennie kellene, hogy kirúgja őt a családi házból”.

Kolumbiában a 14 és 19 év közötti lányok gyakrabban esnek teherbe, mint a világ legtöbb más országában.

Fotó: Pixabay / Marncom