Home Cikkek Stephen Haw­king már tudja ho­gyan ta­lál­koz­ha­tunk ufók­kal!

Stephen Haw­king már tudja ho­gyan ta­lál­koz­ha­tunk ufók­kal!

1486
0
Megosztás

A világ leg­oko­sabb em­be­re­ként szá­mon tar­tott Stephen Haw­king úgy véli, van le­he­tő­ség egy föl­dön­kí­vü­liek által la­kott uni­ver­zumba utaz­nunk.

Szenzációs bejelentést tett minden idők egyik legokosabb professzora, Stephen Hawking. Ő úgy véli, hogy az úgynevezett fekete lyukak az emberiség segítségére lehetnek abban, hogy egy másik világba is eljussunk. A fizikus azonban figyelmeztet, hogy az utazásnak számtalan veszélye is lehetne…

Egyrészt – ezt már korábban is mondta -, ha egy fejlett civilizáció ránk találna, könnyen elpusztíthatnak minket. Másrészt azt is kiemelte, hogy ha egy, az emberek által épített űrhajó elhagyná az univerzumunkat, az többé nem tudna visszajönni. Az új elmélet azért is jelentős, mivel eddig azt hitték, hogy a fekete lyukak mindent széttörnek és elpusztítanak, ami beléjük kerül.

Nem kizárt, hogy a fekete lyukak mégsem olyan veszélyesek, mint gondoltuk. Még az is lehet, hogy ezek lehetnek az ajtók egy másik univerzumhoz.

– állítja a Hawking, majd hozzátette, lehetséges, hogy a fekete lyukak mégsem börtönök, ha valaki egyszer belekerülne, lehetséges, hogy ki tudna jönni belőle. A legérdekesebb, hogy egy másik univerzumban akár alternatív történelem is lehetséges. Viszont, mint a fizikus is mondja, hiába találnánk rá egy alternatív világra vagy másik univerzumba, sosem számolhatnánk be róla,

mivel a visszajutásra a jelenlegi információk szerint nincsen lehetőség. 

Ripost