csütörtök, január 17, 2019
Home Hírek Svédország hivatalos tisztségviselõi is küzdenek a chemtrailek ellen

Svédország hivatalos tisztségviselõi is küzdenek a chemtrailek ellen

489
7
Megosztás

Azok a hosszú, fehér, sokáig megmaradó csíkok, melyek aztán ködszerűen eloszlanak a a kék égen és jelöletlen repülőgépből származnak, nem tipikus kondenzcsíkok – mondja egy svéd Zöldpárt vezetője Pernilla Hagberg. Ahogy arról a Katrineholms Kuriren, is beszámol, a politikai vezető nyíltan beszélt arról, hogy azok a kondenzcsíkok, melyeket szokatlanul viselkednek, toxikus vegyületeket tartalmaznak, továbbá vírusokat és fémeket is, melyeket gyűjtőnéven chemtrail-oknak nevezünk.

Hagberg szerint a permetezésért a U.S. Central Intelligence Agency (CIA) és a U.S. National Security Agency (NSA), a felelős, melyben több kormány is részt vesz, többek között a svéd kormány is. A cél a légkör tulajdonságainak megváltoztatása. A projektben különböző vegyi összetevők szerepelnek, mint például vírusok és virális komponensek valamint fémek mint az aluminium vagy a bárium, melyek már kimutathatók a talajmenti vizekben és a földben szerte a világon.

A hagyományos kondenzcsíkok, amely vízpárából áll, gyorsan eltûnik a repülõgépek motorjából történõ kibocsátása után és meglehetõsen különbözik a chemtrailektõl, melyek az egész eget fehérré változtatják.

“Nagyszerû, hogy vannak politikusok, akik felhívják a nyilvánosság figyelmét erre az ügyre és hitelességet adnak az összeesküvés elméletnek” – írja JG Vibes az Intel Hub-ban Hugberg hirtelen kijelentéseivel kapcsolatban.  “Sajnos ez egy politikai probléma, amely politikamentes megoldásokat kíván”.

Érdekes módon az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ / UN) és számos alapítvány szintén válaszadásra lett kötelezve, hogy mi az igazság a permetezéssel kapcsolatban.  A magyarázkodásuk azonban kimerült abban, hogy ez a tevékenység a boplygó megóvása érdekében történik pusztító erõktõl mint a globális felmelegedés, melyre sokan amolyan áltudományos elméletként tekintenek, amely jó ürügye a politikai vitáknak.

A chemtrailek esetében a Nap sugarai ellen való küzdelem ezért, hogy ellensúlyozzuk a globális felmelegedés által létrejött hõmérséklet emelkedést és ezáltal megakadályozzuk a sarki jégsapkák olvadását kiváló mentség ahhoz, hogy legitim legyen a tevékenység és teleszórjuk a bolygónkat mindenféle méreggel. Ha Hagberget újra megválasztják a következõ idõszakra, folytatni fogja a küzdelmet a chemtrailek ellen a megyéjében, A politikus szerint a chemtrailek ügyében a svéd kormány keze is benne van.

A hírhez kapcsolódóan az alábbiakban egyik olvasónk, K. Áron képe látható:

20121004796.jpg

7 COMMENTS

  1. nekem még mindig az a véleményem hogy akkor marad meg a kondenz csík ha annyira telített párával fent a levegõ hogy már az ami a hajtómûbõl kiáramlik nem képes elnyelni így az kifagy és megmarad, majd az áramlatok szépen szét terítik. Többek között ezt támasztja alá az is hogy azokon a napokon amikor hosszan megmaradnak a kondenzcsíkok akkor minden gép csíkja megmarad. Remélem nem gondoljátok hogy azokon a napokon leáll a teljes civil légi forgalom és csak permetezõ repülõk repülnek…

  2. Továbbá, szerintetek tényleg a 60-as évek óta folyamatosan a létezõ legpazarlóbb és legdrágább (mert a légi közlekedés és szállítás az, ez tény) módszerrel permeteznek minket hogy elpusztuljunk miközben a föld népessége folyamatosan nõ??? 50 éve pazarolják a pénz arra hogy elpusztítsanak minket mi meg csak szaporodunk és szaporodunk??? néhány éve még 6.3 milliárdan voltunk, tavaly léptük át a 7 milliárdot. Biztos hogy ez azt jelenti hogy permeteznek minket???

  3. szóval ha permeteznek, hát nem valami hatékony…. És pont a harmadik világ beli országok lakossága nõ a legjobban akikre az “elitnek” elvileg nincs szüksége mert csak nyomoroknak ez által a gazdaságba nem tudnak becsatlakozni, nem köültik a pénzt tehát nincs rájuk szükség. Nem õket permeteznék leginkább? és mégis, legmostohább körülmények között élnek, nincs egészség ügy, nagy a gyermek kori halandóság és mégis egyre szaporodnak. Ez nem azt jelenti hogy marhára nem permeteznek semmit?

  4. Sokan azt vallják hogy igen.. De én nem is a szándékot kérdõjelezem meg elsõ sorban, hanem magát a permetezés tényét… Még ha el is fogadjuk hogy mondjuk éghajlat változtatás miatt permeteznek, hányszor látunk ilyen csíkokat? hetente, havonta egyszer kétszer? Ezt komolyan hatásosnak gondolja valaki? Vagy pl ott van az a paradoxon hogy csökkenteni akarják az átlag hõmérsékletet, de ha megfigyeled a legnagyobb forróságok idején egy repülõnek sem marad meg a kondenz csíkja ergo nem permeteznek pont olyankor??? Ezt rengetegszer megfigyeltem már akár a parton izzadva akár repülõn ülve a szembe vagy keresztbe jövõ repülõ forgalomnál (11 km magasan semmilyen kondenz csíkot nem húzott egy gép sem mikor a legnagyobb kánikulában repültem nyaralni!!!)