Home Hírek Szá­mí­tó­gé­pező szel­le­met vi­de­óz­tak egy fő­is­ko­lai osz­tály­te­rem­ben

Szá­mí­tó­gé­pező szel­le­met vi­de­óz­tak egy fő­is­ko­lai osz­tály­te­rem­ben

363
1

15x1Több tucat diák és tanár állt sor­ban a fo­lyo­són, hogy egy pil­lan­tást vet­hes­se­nek a túl­vi­lági je­len­ségre, mi­u­tán az egyik ta­ka­rító fel­fe­dezte… A videón jól látható, amint lebegő és félig áttetsző alak figyelmesen mered a számítógép képernyőjére az Észak-Yorkshire-i Stockton Riverside College-ben. A tanárok és a diákok szinte sorban álltak a folyosón, hogy láthassák a nem mindennapi jelenést a játéktervezési szak előadótermében – írja a szellemekkel és paranormális jelenségekkel foglalkozó kisertetvadasz.hu.

Amint elterjedt a hír, és kikerültek a videók és a fényképek a közösségi oldalakra, az iskola vezetősége is felfigyelt a dologra. Szerintük van magyarázat a jelenségre. Eszerint a termet plexifallal osztották ketté és alighanem egy, a másik teremben ülő diák tükörképe vegyült az üres terem képével.

 

15x1
A diákok szerint azonban ez igen nyakatekert magyarázat. A direkt tükörképnek az átlátszó fal másik felén kellett volna lennie, ahol az állítólagos személy ült, és onnan kellett volna átnézniük az üres osztályterembe, hogy ezt láthassák. De ők az üres terem ajtajában álltak.

A videó nagy felbolydulást keltett az iskola Facebook-oldalán. Egy diák azt mondja:

“Én is elmentem megnézni, és soha többé nem ülök be abba a terembe. Tudom, mit láttam!”
Sokan arra gondoltak, hogy az iskola egyik, korábban elhunyt tanulója tért vissza…

ripost.hu

1 COMMENT

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other