Home Beszámolók Szellem az éjszakában

  Szellem az éjszakában

  12

  Sziasztok!

  Megint történt velem most az éjszakán, hogy félig fent voltam félig meg aludtam, de nem álmodtam szóval könnyen fel tudtam ébredni de nem nagyon akartam. Bele vágok: most a bal oldalamon aludtam, mert mindig a jobb oldalamon szoktam elaludni.

  A jobb lábam valamiért rángatózni kezdett nem tudom miért, de a bal lábammal lefogtam. Aztán a paplanomnak a bal részén (fent) a csücskét valaki megmozgatta ,nem én mert nekem bent voltak a kezeim a paplan alatt. És a paplanomnak a csücskét valaki még jobban be takart oda tette a számhoz vagy a nyakamhoz. És éreztem valaki oda ült mellém, mert volt egy kis emelkedés a végén és az ment lejjebb ,és éreztem. De nem mozdultam meg azt hittem, hogy meg akar engem ölni. Gyorsan ki nyitottam a szememet ,de nem láttam senkit majdnem sikítottam is. Kicsit szívrohamot is kaptam mert azt hittem először hogy egy UFO de rá jöttem, hogy egy szellem.

  Vajon csak be akart volna még jobban takarni? Nem tudom.

  Az a fura ,hogy este amikor alszok nagyon ki pihenem magamat és akkor kezdődnek a paranormális dolgok a szobámban (egyedül alszok) mondjuk úgy ,hogy akkor én valamiért “MEG NYÍLOK”. És olyan leszek mint egy csecsemő aki érzi/látja a szellemeket.

  Kérlek válaszoljatok kommentben nagyon érdekel a véleményetek.     Üdv: Viki.

  12 COMMENTS

  1. Attól hogy szellem még lehet földönkívüli…
   Nem akartál véletlen találkozni őrződdel? Ha kértél ilyet, lehet pont ebben a helyzetben teljesedett be.
   Legközelebb köszönj neki. A bal oldalas alvást amúgy a buddhisták igen kedvelik, ha jól tudom, fekvőmeditációt is úgy nyomják… Jól lehet belőle bardózni…
   Üdv.: B.

   • Csak egy szellemet láttam életem során olyan Bruce Lee kinézete volt O,O Az ablakomban állt és pont engem nézett.
    Meg amikor vártam a nővéremet hogy megijesszem a szobájában voltam akkor és a szobám ajtaját figyeltem mert unatkoztam. (Érdekes hogy a nővérem ajtaja és az én szobám ajtaja ugyan ott van vagyis szemben) És láttam egy ember alakot (feketét) és meg se nyikkant csak én beszéltem o,o olyat hogy: ha végre bejön a nővérem végre megijeszthetem. És az ember alak nem is bántott.
    És a szellem repcsit is láttam.
    Attól kezdve én nem látok szellemet hanem érzékelem, előre fel kelek 5,2 vagy 1 másodpercre mióta csinált is volna valamit.

  2. Ez nagyon durván hangzik o.o Nem is tudom mit tennék ilyen szituációban.. Amúgy érdekes, hogy mi alapján lát/érzékel pár ember ilyen dolgokat, míg a mások nem.
   Én kiskoromban sokat ,beszélgettem’ lelkekkel állítólag xd még rajzoltam is nekik 😀
   Azóta viszont csak érzek, ritkán látok is dolgokat, viszont gyakran álmodok meg eseményeket. (: De nagyon jó látni olyanokat akik hasonló cipőben járnak.
   Nem értem velem hogyan történhetnek ilyesmik , mikor totál reális a gondolkodásom xdakarva akaratlanul jönnek az ilyenek, de valahogy mindig próbálok logikus magyaráxatot adni magamnak. Talán hazudok magamnak, nem tudom..:DD

   • 🙂
    Én már nem szoktam magyarázatot adni magamnak :d mert már elegem lett belőle 🙂 😀
    Azt hiszek amit látok, az én véleményem szerint én így reagálok a dolgokhoz 😀 Mások szerint nincsenek szellemek, valaki tudja hogy léteznek de nem akarnak beszélni erről.
    Meg könnyebbültem, hogy vannak olyan emberek akik ők is hasonló cipőben járnak mint ahogy te mondtad 🙂