Szellem fekszik a baba ágyában

Egy csecsemő szelleme zaklatja az angliai Evans család másfél éves kisfiát – legalábbis ezt állítja a rémült anyuka, aki a bébimonitor felvételén vélte felfedezni a megmagyarázhatatlan jelenséget. A kis Sebastian egyre gyakrabban próbált kimászni a rácsos ágyból, ezért szerelték fel szülei a kamerát, amin keresztül este, lefektetés után is szemmel tarthatják a kicsit.

Az anyuka, Laura Haigh gyakran ránézett a monitorra, ekkor vette észre a különös fényjelenséget, mintha egy apró, áttetsző alak mászna be az ágyba Sebastian mellé, pár pillanattal később pedig egy csecsemő fejét pillantotta meg fia mellett, az ágy sarkában.

– Először csak megijedtem nem tudtam elképzelni, ki lehet Sebastian ágyában – mondta Laura. – Aztán eszembe jutott, hogy biztos a plüssmacit vitte magával az ágyba, csak megfeledkeztem róla. Felmentem a szobájába, hogy ellenőrizzem, de nem volt semmi az ágyban. Legalább is olyasmi nem, amit szabad szemmel látni lehet.

Laura ekkor már erőteljesen kiborult, főként hogy másnap, a felvételeket visszanézve, nem csak halvány áttetsző alakokat, de egy erőteljes fényfoltot is meglátott, amint az ágy egyik sarka felett lebeg. Laura közösségi oldalán is megosztotta a különös jelenség fotóit, de csak a szokásos magyarázatok érkeztek: hibás a kamera, beégett a felvétel, valaki megviccelte, vagy egyszerűen csak képzelődik.

Borsonline

Vélemény, hozzászólás?