Home Hírek Szellem fekszik a baba ágyában

Szellem fekszik a baba ágyában

1038
3

Egy csecsemő szelleme zaklatja az angliai Evans család másfél éves kisfiát – legalábbis ezt állítja a rémült anyuka, aki a bébimonitor felvételén vélte felfedezni a megmagyarázhatatlan jelenséget. A kis Sebastian egyre gyakrabban próbált kimászni a rácsos ágyból, ezért szerelték fel szülei a kamerát, amin keresztül este, lefektetés után is szemmel tarthatják a kicsit.

Az anyuka, Laura Haigh gyakran ránézett a monitorra, ekkor vette észre a különös fényjelenséget, mintha egy apró, áttetsző alak mászna be az ágyba Sebastian mellé, pár pillanattal később pedig egy csecsemő fejét pillantotta meg fia mellett, az ágy sarkában.

– Először csak megijedtem nem tudtam elképzelni, ki lehet Sebastian ágyában – mondta Laura. – Aztán eszembe jutott, hogy biztos a plüssmacit vitte magával az ágyba, csak megfeledkeztem róla. Felmentem a szobájába, hogy ellenőrizzem, de nem volt semmi az ágyban. Legalább is olyasmi nem, amit szabad szemmel látni lehet.

Laura ekkor már erőteljesen kiborult, főként hogy másnap, a felvételeket visszanézve, nem csak halvány áttetsző alakokat, de egy erőteljes fényfoltot is meglátott, amint az ágy egyik sarka felett lebeg. Laura közösségi oldalán is megosztotta a különös jelenség fotóit, de csak a szokásos magyarázatok érkeztek: hibás a kamera, beégett a felvétel, valaki megviccelte, vagy egyszerűen csak képzelődik.

Borsonline

3 COMMENTS

  1. Elöszőr én is azt hittem hogy egy plüssmaci fekszik mellette! De amikor elolvastam hogy az egy szellem sokkot kaptam! Ez kibaszott félelmetes!!! Csak erősidegzetű felnőtteknek ajánlom!!! Mintha egy horror filmet néznék!!!

  2. Horror filmek nem annyira félelmetesek! De ez igaz!!! És ha bevonzom???!!! Nem akarok egy démoni szellemet a házamba!!! Én hiszek az ilyenekben!!! És tényleg léteznek is!!! Sokan nem hiszik el de igaz!!!