Home Cikkek Szellem kísért egy 300 éves hotelben

Szellem kísért egy 300 éves hotelben

7

somersetAz amerikai Somerville-ben egy hotel különös események színhelye. Mivel egyre több a paranormális esemény, a Somerset Hotelüzemeltetői szakértőket hívtak az épületbe. Az ott dolgozók szerint öt éve van jelen egy szellem, melynek viselkedése nem olyan, mint ami az általános kopogó szellemekre jellemző.A kísértet megérinti az ott tartózkodókat, simogatja, csiklandozza őket.

A hotel lakói az elmúlt években már számtalan alkalommal jelentettek be paranormális eseményeket. Előfordult, hogy a vendégek nyakát és talpát a kísértet éjszaka csiklandozza, illetve adódott már olyan eset is, hogy az ágy előtt elhelyezett cipőket felcserélte.

E szokatlan jelenségek mellett jellemzőek a klasszikus értelemben vett paranormális tevékenységek is. Az alagsorban észleltek már női suttogó hangot, amely segítségért kiált és egy kisfiú elmondása szerint látta is a szellemet. Az eseményeknek ad némi hitelt az is, hogy az épületet 1745-ban alapították és a térség legrégebben működő hotele.

A szálloda tulajdonosa azért hívott szellemvadászokat az épületbe, hogy véget vessenek az eseményeknek. A kutatók UV sugarakkal működő berendezést és lézerfényt használnak a jelenség elemzésére, továbbá füstgépet is fognak alkalmazni, hogy láthatóvá váljon a szellem alakja, de ez csak abban az esetben működik, ha bizonyos fokig materializálódik a mi fizikai síkunkban is. Az akciót a  Paranormal Diagnostics Group nevű cég végzi.

c335847f51044994aa3d85cce85b4252 somerset

Az, hogy a művelet mennyire lesz sikeres még kérdéses, mindenesetre a csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy a kísértet békében eltávozzon.

 

paranormal.hu

7 COMMENTS

  1. A szellemjelenségek, főleg ha valami kézzel fogható nyomot hagyott maga után, van mikor “hihetőbb mint az ufo észlelések, de a szellemek nem tudnak befolyással lenni anyagi világubkra, vagy igen? Nem lehet hogy a jelenség kulcsa máshol keresendő? Nem is tudom. Esetleg manó, vagy goblin él abban a szallóban. Ellentmondásos, vannak borzasztó ötletek, hogy a szellem azért tér vissza, hogy beteljesítsen valamit. Így a szóban forgó szellem küldetése a vendégek csikizése?

  2. Lutyo. Nos az elmúlt évben hatalmas fordulatot vett a hitem, az idegenek, az űr és exobolygók szeretete a lehető legellenkezobb irányba fordult, és elmondhatom magamról, hogy immár hitem a mágia, a misztikumok és teremtményei. És életem legnagyobb problémálya enyensújt tenni a két nézet között. Így ugyan7gy ismerem az űrt “galaltukus” mint a természeti misztikumot “galagonya”.
    A goblinok kicsi, kellemetlen kellemű lények, a koboldokhoz és manókhoz hasonlítanak, de csibész’ természetúk miadt nem közkedveltek. Az bolond aki felkeresi őket. Általában láthatatlanok, pajtákban, malmokban, öreg viskókban laknak, mert szeretik az embereket…őrületbe kergetni. Este összegubancolják a hajunkat, feldőltik az edényeket, csipkednek embert állatot, és legkevésbé kívánom nektek azt az élményt, mikor egy goblin megijeszt.Viszont a gyerekeket szeretik.