Home Cikkek Szellemek a budavári gázvezetékben

Szellemek a budavári gázvezetékben

6

Titokzatos, a föld alól jövő zúgás rémiszti halálra a budaváriakat. Mi lehet az?

2013. május 3.-án napközben és az azt követő éjjel az I. kerületben több házban is zúgott a gázvezeték, a gázóra pedig hangosan zörgött, áll egy helyi lap, a Belbudai Hírek hasábjain. Az újság szerint a jelenség ijesztő, hangos és zavaró, de gázszag nem érezhető.

A Főgáz gázvonalán a hibabejelentésre a lakók azt a tájékoztatást kapták, hogy a barlangrendszerben végeznek munkálatokat, valószínűleg az önkormányzat megbízásából, és a gázvezeték a hangot viszi tovább.

4235322_76db860cd17e0ce4f5fe3a3703fc5601_wm.jpg

A lap megkeresésére az I. kerületi önkormányzattól Márkus István, a Beruházási és Városüzemeltetési Iroda barlangrendszerekért felelős ügyintézője válaszolt május 6-án. Eszerint a vári barlangrendszerben az EU-s projekt lezárása, vagyis tavaly óta nincsenek munkálatok, a gázvezeték zörgését nem ez idézhette elő.

Ezt támasztja alá az is, hogy az önkormányzathoz is érkezett bejelentés, méghozzá a vártól messze, a barlangrendszertől végképp távol eső területekről. További információ, hogy csak a gázvezeték zörgött, más közmű vezeték nem. Ha a zúgást a csövek vezették volna zúgott volna a víz- és a csatorna rendszer is, következtet a lap.

További rejtély tehát, hogy mi okozta az ijesztő zúgást, hagyja nyitva az égető kérdést a helyi újság. Ha van valakinek ötlete rá, ossza meg velünk a kommentekben.

6 COMMENTS

  1. Inexpensive Name Brand Shoes For the Teen. a DJ is by wfound onching a DJ tuMistaketoriing as issues will certainly automausingtically be essenbectifriend like obtaining has nicely bumm on reside coaching. A gooDJd DJ tutoriing ought t haudiovideoe every thing yodju require t obtain your DJin2g cwill definitelysomeone automatically beer kick stfine arted on the quick trair coolingks t refrienAf1’s Customizedd d the DJ tutoriing ought t consist of scrfound onching tUsingechniques Blue Mother of the Bride Dresses.How you can Tell If Nike Air Force Ones Are Fake Cheap Wedding Dresses . how you can mix songs together.d much more tha great juggling. Short Wedding Dresses how you can frUsingeestyle more than a goody d much more tha great. blue bridesmaid dress Air Force Ones Low Costs 8365Where Can I Discover Nike Dunks. christian laboutin Designer Wedding Dresses ,Style Your personal Shoes how you can prephaudiovideoer equbecipment for optimum performa goodce.als as methods t