Home Cikkek Szellemeket és szörnyeket üldöz Ozzy Osbourne fia

Szellemeket és szörnyeket üldöz Ozzy Osbourne fia

0

Paranormális és természetfeletti rejtélyek nyomába ered új műsorában Jack Osbourne, a rocksztár Ozzy Osbourne fia. A briteknél január 23-án vetítik az első epizódot. Jack a műsor forgatásakor érezte először, hogy valami nincs rendben az egészségével. Később a szklerózis multiplex nevű betegséget diagnosztizálták nála.

A műsorban több amerikai városban próbálnak megfejteni különböző rejtélyeket. Az egyik részben éjszaka búvárkodtak, vízi szörnyet kereste egy tóban Utahban. Jack ekkor panaszkodott először fejfájásra, miután kijöttek a vízből, és visszamentek a szállásukra.

Következő nap a jobb szemével is gondjai lettek: elhomályosodott, majd a látóterében egy fekete pont jelent meg, ami később egy vak folttá változott. Amikor visszatértek a forgatásról Los Angelesbe, édesanyja, Sharon orvoshoz vitte Jacket. Végül tavaly júniusban diagnosztizáltak nála szklerózis multiplexet.

Új műsorát, a paranormális oknyomozó show-t, január 23-án láthatja először a brit közönség ? írják a The Sun weboldalán.

Jack Osbourne tavaly nyáron a People sztármagazinnak adott interjújában hozta nyilvánosságra, hogy a krónikus betegségben szenved. Mint mondta: dühöt és tehetetlenséget érzett, amikor megtudta, hogy szklerózisa van, de f?ként családja miatt nyugtalan. A 26 éves Jack Osbourne áprilisban lett apa: menyasszonya, Lisa Stelly adott életet Pearl nev? kislányának. Esküv?jüket emiatt csak kés?bb, ?sszel tartották meg Hawaiion.