Home Paranormális jelenségek Szellemeket észleltek a Fort Widley erődítményben

Szellemeket észleltek a Fort Widley erődítményben

0

Tony Ferguson és felesége az angliai Portsmouth közelében lévő Fort Widley-t – egy állítólag 150 évvel ezelőtt épült kísértetjárta létesítményt – látogatott meg október 16-án, amikor a találkozás megtörtént.

A város megvéésére épített erődítményt mindkét világháborúban használták, majd később, az 1990-es években lovasközpont lett belőle. A paranormális nyomozók ey közkedvelt helye.

Mélyen a föld alatt, az erőd régi szénalagútjaiban Tony felidézte, hogy a sötétbe kiáltott, abban a reményben, hogy választ kap: “Kell valakinek segítség? Eltévedtek? Csapdába estek?”

Meglepetésére valaki vagy valami válaszolt.

“Válaszul többször is azt hallottam: “Kifelé, tűnjetek el!” – mondta.

“Aztán hirtelen az alagút végén láttam, hogy egy ködszerű képződmény jön felém. Elkezdtem hátrálni, és visszafelé rohantam az alagútba, de aztán mégis sikerült kijutnom. Hallottam hangokat is amint egy szellem elhaladt mellettem, és éreztem, hogy egyenesen átmegy rajtam. Ezután a következő napokban teljesen kimerültnek éreztem magam.”

Tony egyébként azt állítja, hogy már gyerekként is találkozott egy szellemmel a nagymamája konyhájában, amikor még csak 3 éves volt.

“Gyakran megtörtént, amikor egyedül maradtam” – mondta. “A nagymamám elment, hogy csináljon valamit, és az alak megjelent. Egyszer besétált a szobába, én pedig sírni kezdtem, mert megijedtem. Úgy nézett ki, mint valaki az 1900-as évekből, és szerintem a nagyapám apja volt.”

Fotó: CC BY-SA 4.0 ITookSomePhotos