Home Cikkek Szellemet fotóztak a Ragyogás szállodájában

Szellemet fotóztak a Ragyogás szállodájában

407
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

Április 12-én a turista, Henry Yau nagyon érdekes képet töltött fel Instagramra, amelyet egyenesen a Stanley Hotelben fotózott Colorado államban. Ez volt az a hely, amely The Shining megírására inspirálta Stephen Kinget. A könyvben ez a hely szerepel a The Overlook Hotelként. A kép teljesen hétköznapinak indult: a lépcsőház, világítás, szőnyeg és egy szellemalak a lépcső tetején.

Yau azt állítja, hogy senki sem volt a közelben, amikor a képet készítette. Hogyha közelebbről megnézed a fotót, akkor valami furcsát lehet észrevenni a bal korlátnál. A paranormális nyomozó, Kevin Sampron azt mondja, hogy a kép nem tűnik manipuláltnak. Azt mondja, hogy lehetséges, hogy ténylegesen szellemet fotózott Yau. Sampron és csapata megvizsgálták a fotót, átforgatták fekete-fehérbe is, és azt mondták, hogy egy másik alak is látszik a képen. Úgy tűnt, hogy a szellem bal oldalán egy gyermek alakja is látható.
Természetesen nem ez volt az első alkalom, amikor azt mondták, hogy Stanley hotel kísértetjárta, de talán ez egy újabb bizonyíték lehet.