Home Cikkek Szellemet fotóztak az Alcatrazban

Szellemet fotóztak az Alcatrazban

3

szellem_alcatrazSheila Sillery-Walsh és Paul Rice, egy birminghami pár a közelmúltban eldöntötte, hogy elmennek megnézni a híres Alcatraz börtönt Kaliforniában, hogy lássák, hol és hogyan raboskodtak az egykori fogvatartottak. Miközben a börtönben nézelődtek, több fotót is készítettek a nő iPhone-jával.

Később észrevették, hogy az egyik képen egy sötét alak vehető ki, amint az egyik cella ablakán át látható. Amikor a nő meglátta a fotót, visszament a kérdéses cellához, a helyiség azonban üres volt. Elképzelhető, hogy egy szellemet fotózott le?

 szellem_alcatraz

paranormal.hu

3 COMMENTS

  1. Csak logikázok picit… Ha utazni megyek, főleg ezt tesszük párban, akkor a képből kiindulva, nem kb 1.2MP-es kép készítésére alkalmas Iphone-t fogok magammal vinni… 2006 környékén vett telcsim kamerája volt 3.2MP(kép) és ez itt pedig homályos 1 méterről… Ezen a fotón ráadásul nem csak a nő alakja homályos, hanem az ajtó is, ami még 1.2MP-es kamerával is necces…de lehet nekem túl “élénk” a fantáziám… 😀 Ez a minőség inkább egy megállított videofelvételről(ami már tényleg sokkal rosszabb a képminőség-átlag 1.2MP-, a legtöbb normális készüléken) készített képnek felel meg.

    Viszont valószínűbbnek tartom, hogy a fenti képet a férfi készítette, csak mert megtetszett neki a helységben lévő nő. Hazaérve, a képeket újra nézve a feleség viszont észrevette és akkor hirtelen ki kellett valamit találni… Még hogy mi férfiak nem vagyunk eléggé kreatívak… 😀 Szellem!!! Hát mi más… 😉