Home Hírek Szellemet fotóztak egy boszorkánytemplomban

Szellemet fotóztak egy boszorkánytemplomban

389
0
Megosztás

boszorkanytemplom-2f5691dfd0Egy ijesztő felvétel került elő egy angliai boszorkánytemplomból, melyet szertartás után készítettek, és egy jól kivehető emberalak látható rajta. Egy ijesztő felvétel került elő egy angliai boszorkánytemplomból, melyet szertartás után készítettek, és egy jól kivehető emberalak látható rajta. A szóba forgó felvételen első ránézésre talán semmit nem lehet észrevenni, azonban ha jobban szemügyre vesszük a fotót, észrevehetjük rajta a kép jobb oldalán éppen székre leülő homályos alakot.

Lee Hart, a kép készítője, aki ott volt abban az angliai boszorkánytemplomban, ahol ez megtörtént, azt állítja, hogy a tárgyak is mozogni kezdtek, teljesen maguktól, mintha azokat valamilyen külső erő mozgatná.

A teremben lévő asztalok és kövek is meg-megmozdultak, aminek nem tudtak természetes magyarázatot adni. Néhány kő még a jelenlévők közé is berepült, akik közül többen el is hagyták a helyiséget ezek után.

boszorkanytemplom-2f5691dfd0

Lee szerint a fotó valódi, és egy szellemi lény manifesztálódását láthatjuk rajta, míg a szkeptikusok úgy vélik, hogy az egész csak egyfajta marketinghúzás, egy ügyes reklám a helynek.

avilagtitkai.hu