Home Paranormális jelenségek Szellemet vettek videóra egy kísértetjárta börtönben

Szellemet vettek videóra egy kísértetjárta börtönben

0

Az 1779-ben épült, majd 1927-ben bezárt Bodmin Jail az angliai Cornwallban, Bodmin Moor szélén található, ahol azóta szállodát, múzeumot és ajándékboltot alakítottak ki belőle.

Az évek során kialakult róla a kép, hogy a hely kísértetjárta, így számos szellemekkel foglalkozó műsor, paranormális nyomozó és más, kalandot kereső személyek figyelmét is felkeltette.

Legutóbb Kirsten Honey, a börtön fenntartója készítette azt a felvételt, amely allapján úgy véli, hogy egy női kísértet ólálkodik a börtön falai között.

“A kép a legutóbbi, körülbelül négy hónappal ezelőtti zárlatunk alatt készült a Naval Wingben, amely a börtönmúzeum része, de most már a nagyközönség számára is nyitva áll” – mondta Honey.

“Szerintem ez egy öreg nő szelleme, akit úgy is ismernek, mint a Bodmin Jail falai között bolyongó boszorkány. Ő nem csak egy adott területen bukkan fel, hanem a folyosókon is feltűnik időnként. Azok akik látták már, félelmet éreztek vele kapcsolatban – így sokakban kellemetlen érzést vált ki a kísértet.

“Rendkívül izgatott és mogorva, és az a fajta nő, akit érdemes elkerülni.” – tette hozzá.

A börtönben végzett paranormális vizsgálatról készült felvételek itt megtekinthetők.

A fotót készítette: Kristen Honey