Home Cikkek Szellemjárás miatt kérte az áthelyezését harminc menekült Svédországban

Szellemjárás miatt kérte az áthelyezését harminc menekült Svédországban

0

stockholmStockholm ? Egy kis faluban található központban helyezték el a migránsokat, akik azonnal továbbállnának, mivel állításuk szerint szellemek kísértenek a helyen.

Kísértetjárás miatt kérte áthelyezését egy másik befogadóközpontba harmincöt menedékkérő Svédországban ? közölte szerdán a svéd menekültügyi hivatal.

A menedékkérőket jelenleg egy kis faluban, a smalandi Grannaforsában található központban helyezték el. Azt állítják, hogy a helyet szellemek kísértik, ezért szeretnének máshová kerülni. Villódzó fényekre és a csövekből származó furcsa zajokra panaszkodtak. A grannaforsai létesítményben összesen 58 menedékkérőt helyeztek el a svéd hatóságok.

A menekültügyi hivatal tudatta velük, hogy nem tudják őket máshova áthelyezni, mire vonakodva ugyan, de visszatértek a számukra kijelölt szállásra. A menekültügyi hivatal illetékese úgy vélte, kísértetek helyett valószínűleg hibás érintkezők, kapcsolók, valamint a jelentős hőmérsékletváltozás miatt nyikorgó csövek ijeszthették meg a menedékkérőket.

Dehir