Home Hírek Szellemre vadásztak, átment rajtuk a vonat

Szellemre vadásztak, átment rajtuk a vonat

318
4

Öt amerikai fiatal a szellemeket akart nézni, ezért a közeli vasúti sínekhez autóztak, majd leparkoltak rajtuk. A vonat jött, a kocsijuk nem indult – ketten szörnyethaltak, egyiküket kórházban ápolják.

Két tizenéves amerikai lány szörnyethalt, egyet pedig súlyos sérülésekkel a Cape Girardeau-i kórházban ápolnak, miután a fiatalok síneken parkoló kocsijába egy száguldó vonat csapódott hétfő éjjel – írja a Daily Mail.

Az éppen iskolai szünetüket töltő tinik öten voltak egyikük szüleinek terepjárójában, és szellemvonatosat játszottak. Mint azt Jim Akers nyomozó kifejtette, ez nem egyedi jelenség. Lényege, hogy a fiatalok a sínekre parkolnak, megvárják, amíg az ablakok bepárásodnak, és ijesztgetik egymást. Amikor jön a vonat, gyorsan elhajtanak – elvileg.

Az eset halálos áldozatai, a tizenötéves Victoria E. Swanson és a tizenhétéves Haley Whitmer (mindketten Poplar Bluff-i lakosok) már többször játszottak ilyet, eddig mindig megúszták. Most azonban a Whitmer szüleinek terepjárója nem akart elindulni. Ketten gyorsan kioldották biztonsági övüket, el is tudtak menekülni. Victoria és egy másik lány, Kaitlyn P. Fowler (őt ápolják kórházban) azonban pánikba estek, és nem tudták kicsatolni magukat.

Haley megkerülte a kocsit, hogy megpróbálja kimenteni õket, de csak Kaitlynt sikerült, õ Victoriával szörnyethalt. A St Louisból San Antonióba tartó vonaton senki sem sérült meg. A rendõrség egyelõre nem tudta megállapítani, hogy ki vezette a dzsipet. Az azonban biztos, hogy a társaságból senki sem fogyasztott alkoholt vagy kábítószert.
Városi legenda

Az ütközés helyszíne egyébként a helyi legendárium része: a Wilcox Road vasúti sínjeihez szívesen járnak a szellemvadászok. A környéken élõk szerint már este tíztõl van szellemjárás, merthogy a XX. század elején kisiklott itt egy vonat. Ha kíváncsi néhány, ezzel foglalkozó oldalra, itt vagy itt találja õket.

Akers nyomozó szerint az elhunyt lányok már-már megszállottjai voltak a környék szellemes sztorijainak, rendszeresen jártak a sínekhez, és ijesztgették egymást. A környéken élõk ugyanis tele vannak bizarr történetekkel, például arról, hogy a száz évvel ezelõtti balesetben egy terhes nõ is meghalt, azonban a magzat nem volt a méhében. Vagy a férfiról, akinek levágta a vonat a fejét, de sosem találták meg (egyes források szerint anélkül is a helyszínen rémisztget).

A szellemvonatosdi helyi változata szerint amikor a sínre parkolt kocsi párás ablakán már nem lehet kilátni, az ember meghallja a vonat füttyét, amely egyre hangosabb lesz, majd elhallgat, esetleg fény is jön. Azután valaki kopog az ablakon ? kinézésbõl kiderül, hogy egy nõ az, aki erról kérdez, hogy a gyereke. Aki kiszáll, a legendárium szerint a csonkolt urat is látni fogja, amint levágott fejét keresi a susnyásban.

4 COMMENTS

  1. Ez nem a paranormal.hu???Azért kérdem mert ez abnormális nem para.AZ amerikaiaknak van még egy pár ilyen degenerált “”játéka””!PL. egy útkeresztezõdés elõtt, 100meterrel megállnak megvárják míg piros lesz aztán gáz és angyali mosollyal a képükön nekivágnak, át a keresztezõdésen .Ha sikerül a mutatvány roppant boldogok,de ha nem akkor legalább 4-5 halottja van az elmebeteg játéknak!!Többnyire ártatlan családok akik véletlenül arra jártak!!én valahogy nem sajnálom ezeket a seggfejeket.Remélem fájt nekik!!!!Milyen szarul érezheti magát a vonat vezetõje??!!

  2. Munkatársam, gyakorlati helyemen azt mondta : Aki hülye, haljon meg! Igaz, akkor nekem mondta… xDD sajnálatos, de akinek ennyi esze van, az…. a vonat sofõrje, meg lehet egy életre sem felejti el, amit “tett” pár hülye agyatlan tinédzser miatt…