csütörtök, április 2, 2020
Home Beszámolók Szellemrepülő

  Szellemrepülő

  807
  2
  Megosztás

  Ennek a cikknek az olvasása 0 percig tart

  Sziasztok!

  Úgy Júliusban egy éjszakán megint felkeltem gondolom éjfél környékén volt az óra. Csak ,hogy megjegyezném az a furcsa nálam ,hogy minden éjfélkor vagy előre felkelek mikor jön valaki/valami…

  Na szóval…: Fel keltem és hallottam ,hogy egy repülő jön felém de a hang magasról jött nem inkább alul. A saját szememmel láttam ,hogy egy repülő jön felém ,de átlátszó volt és inkább fehér színű. Olyan mintha a narancssárga repülő volt ami a szúnyogokat irtotta ,volna ki. Láttam és hallottam. Nagy nehezen vissza feküdtem aludni. Amikor másnap volt este felé meg kérdeztem az apukámat és az anyukámat ,hogy hallották-e ezt a zajt. És ő mondták ,hogy nem. Én meg le voltam döbbenve.

  Furcsaságok történnek velem ,de addig nem hisztizek amíg valami fájdalmat nem kapok esetleg érzek…

  image013

  Valami ilyesmit láttam.

  De valaki mondja el ,hogy képzelődök vagy tényleg ez történik velem már legalább 6 éves koromtól fogva?

  Megosztás
  Previous articleHáromszög alakú UFO nagyon közelről Kunmadarason
  Next articleNem létező szagok érzékelése
  Helló! Nagyon sok paranormális eset illetve dolog történt már velem, amikor még fogékony voltam ezekre. Már leginkább az álmaimban észlelek egy két esetet, de úgy veszem őket mintha azok csak átlagosak lennének. Nagyon érdekelnek a cikkek és másoknak a beszámolójuk.

  2 COMMENTS

   • Köszi a választ balu! 🙂
    Amit küldtél link tényleg nagyon hasonlít amit láttam az éjszaka csak az volt a furcsa ,hogy az utolsó szárnynál hajtómű volt. Vagyis az oldalnál egy-egy hajtómű volt.