Home Cikkek Szelleműzést végeztek Oroszországban

Szelleműzést végeztek Oroszországban

2

ghostbusters1020Novoszibirszk közelében egy magányos nyugdíjas azért kérte a rendőrség segítségét, mert házát gonosz erők látogatták. Egy rendőr végigjátszotta a hagyományos szellemelfogást, azóta nyugalom van a hajlékban és a nyugdíjas lelkében.

Az egyedül élő idős ember meg volt róla győződve, hogy házát szellemek és gonosz erők látogatják, mindenféle galibát okozva. Kihívta hát a rendőrséget. A kivonuló járőr pedig mindent elkövetett, hogy a nyugdíjast megnyugtassa: igazi elfogásos színjátékot rendezett – írja az Oroszország Hangja.

A hagyományoknak megfelelően egy cukros üveget állított fel a macskaajtó mellett, és látványosan “elfogta” az üveggel a házi szellemet. A ház tulajdonosa azóta nem panaszkodott kísértetjárásra és nagyon elégedett volt a rendőrség munkájával. A gonosz erőt rejtegető dunsztosüveget most a rendőrkapitányság egyik irodájában őrzik.

2 COMMENTS

  1. A kérdés.: Most akkor vannak ördögök?
    Erősen hajlok az igen felé. Miért ? Ha a gonosznak van hivatalos gonosz/ördögűzője…..
    “A Vatikánnak van egy sikeres ördögűzője.:a 88 éves Gabriele Amorth…”

  2. A történet azt bizonyítja be,hogy milyen határtalan az emberi képzelet.
    Az idős ember nagyon szépen bebeszélte magának,hogy “gonosz erők” járják az ő házát.A rendőr nem tétovázva eljátszotta az ördögűzést 😀
    Mivel ennek szemtanuja volt az idős ember ő megbizonyosodott arról,hogy mostmár nincs a házába semmi és ezzel a lelke meg is nyugodott.Csak egy kis színjáték kellett neki 😀