Home Hírek Szellemvonatra vadászott, meghalt

Szellemvonatra vadászott, meghalt

382
3
Megosztás

119 éve hajnali 3 óra körül történt a szerencsétlenség, így Kaiser a sötétben várt a szellemvonat hangjára. Vele volt a barátnõje is és még 12 másik ember, amikor 2:45 körül feltûnt a híd elõtti kanyarban egy igazi vonat.

A jármû nagyjából 60 kilométer per órás sebességgel közeledett, és a sötét miatt esélytelen volt, hogy a mozdonyvezetõ idejében észreveszi a hídon levõ embereket.

A szellemvadászoknak nagyjából ötven métert kellett lesprintelniük, hogy biztonságba érjenek. Ez 11 embernek sikerült is, csak Kaiser és a barátnõje maradt le. Amikor a férfi látta, hogy a vonat beéri õket, a nõt lelökte a hídról. Aztán a vonat elütötte õt, és õ is a szakadékba esett. Kaiser meghalt, de a barátnõje tízméteres zuhanás után életben maradt, helikopterrel szállították kórházba. Menekülés közben még egy másik szellemvadász is megsérült. A tragédia századik évfordulóján, 1991-ben több mint 150-en várták a szellemvasutat, de akkor senkinek nem esett baja.

3 COMMENTS

  1. Na ez a cikk már tetszik, ennyi birkát egy rakáson. 😀 Nekem csak egy kérdésem lett volna hozzájuk, honnan tudták, hogy ami jön, az szellemvonat vagy sem? Ugye az az õsi ösztön segít helyretenni az elmét, ha szükséges…