Home Cikkek Szemléletváltás!

Szemléletváltás!

341
0
Megosztás

? Megfigyeléseim szerint, a forrásokból merített anyagok egy bizonyos beszűkült szemlélttel készülnek. Az ember kialakulásával kapcsolatban évszázadokon keresztül “isten teremtette” világról beszélünk, majd megszületett a Darwin elmélet, amit ugyanolyan dogmatikusan tanulunk, veszünk figyelembe, mint korábban az egyház tanításait. Ezekben a tanításokban közös a ?geocentrikus?, ?embercentrikus? világkép.

? Minden mondatban, konzekvenciában benne van az, hogy az egész alapja az evolúció, mégpedig csakis Darwin elképzelése szerint. Az egyedfejlődést senki nem tagadja! Egyedül azt kérdőjelezném meg, hogy ez csak a földön, csak így történhetett. Az az élet ami innen elindult, ha figyelembe vesszük a kutatásaink eredményeit, szerintem nem feltétlenül a földgolyón kezdődött el. Nem értek egyet azzal sem, hogy a koacervátumok véletlenszerű kialakulásával kezdődött, aminek ?végterméke? a ?fejlődés csúcsa? az ember lett.

1

Nem állítom, hogy a mai civilizációnk valahonnan a világűrből érkezett, de nem zárom ki a lehetőségét sem. Én úgy olvasom ezeket a kutatási eredményeket, amit másoknak is ajánlok, hogy elképzelem, mint lehetőséget, ezek a kultúrák, korai civilizációk idegen, távoli világokból érkeztek. Azon gondolkodunk, hogyan lehetett olyan csodálatos dolgokat alkotni az akkori technikával?

2

Nem ismerjük az akkori tecnika lehetőségeit! Azt szerenénk belemagyarázni az emberek tudatába, hogy akkoron milyen technikával rendelkezhettek, ha abszolút és fenntartás nélkül elfogadjuk a jelenlegi koncepciót az ember kialakulásával kapcsolatban. Nem feltétlenül “kultikus” az, amit nem ismerünk. A Nazca vonalak kultikusak, a piramisok kultikusak, minden kultikus, vallási eredetű, aminek nem ismerjük az okát. Szerintem nem is fogjuk megismerni, ha csak a saját bolygónkon keressük.

3

 

Látogatók