Home Földönkívüliek Szen­zá­ciós bi­zo­nyí­ték ke­rült elő egy perui bar­lang­ból

Szen­zá­ciós bi­zo­nyí­ték ke­rült elő egy perui bar­lang­ból

1860
1
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 3 percig tart

620x0-3Olyan el­ké­pesztő ré­gé­szeti le­letre buk­kan­tak egy perui bar­lang­ban, ami könnyen lehet, hogy fel­bo­rítja a vi­lág­ról al­ko­tott jól meg­szo­kott ké­pün­ket. Már az elő­ze­tes vizs­gá­la­tok is haj­me­resztő dol­go­kat de­rí­tet­tek ki… Egy perui férfi túrázás közben az ország déli sivatagában rábukkant egy ismeretlen barlangra. Nem tudott ellenállni a kíváncsiságnak, és úgy döntött: bemerészkedik. Amit odabent talált, arra legmerészebb álmaiban sem gondolt…

A barlang néhányigen ősinek tűnő szarkofágot rejtett. Bennük pedig valami olyasmit, amitől a hideg futkosott a hátán. Mivel a felfedezés olyan hihetetlen, amilyenre eddig még nem volt példa, annak körülményeiről és helyéről semmiféle információt nem volt hajlandó megosztani a nagyvilággal.A felfedező magával hozott néhány darabot bizonyítékként abból, amit a szarkofágban talált. Egy hatalmas, három ujjú, nem emberinek tűnő mumifikálódott kezet, egy kicsi, szintén mumifikálódott koponyát, és egy apró tetemnek tűnő figurát.

620x0-1

Első hallásra fantasztikus mesének tűnhet a dolog, amit még Indiana Jones is megirigyelhetne, de a tárgyak tulajdonosa kész arra, hogy bárkinek a rendelkezésére bocsássa a leleteket vizsgálat céljára, sőt, még ingyenes mintát is küld belőlük. A célja nem a szenzációhajhászás, vagy pénz kicsalása, csupán csak tudni szeretné, hogy tényleg arra bukkant-e, amire gondol. Be akarja bizonyítani, hogy a testrészek ősi földönkívüli lényeké lehetnek, olyanoké, amelyek a perui sivatag néhány ősi sziklarajzán is láthatóak.

620x0

Ezért pedig már lépéseket is tett. A maradványokat elvitte egy orvos ismerőséhez, aki megröntgenezte azokat. A felvételek bizonyítják, hogy aligha hamisítvánnyal van dolgunk. A cuscói orvos megállapította, hogy a kéz egyértelműen nem emberi, csont és kiszáradt bőr alkotja, vagyis nem mesterségesen létrehozott hamisítvány. Azt viszont nem tudta megállapítani, hogy miféle lényhez tartozott.

620x0-2

A mumifikálódott kézben jól látszanak az ízületek és a törött hosszú és vékony ujjcsontok, amelyek közül az egyiket valószínűleg még a lény életében ismeretlen anyagból készült fémgyűrűkkel próbálták összeilleszteni gyógyítási céllal. A kéz alsó része teljesen hiányzik, lehetséges, hogy tartozott hozzá hüvelykujj is… Az ujjak végein még a körmök is megvannak… Az apró, gyerekjátéknak tűnő mumifikálódott fejről is kiderült az átvilágításkor, hogy valóban egy koponyáról van szó, ami nem emberi, de nem is egy állathoz tartozott… A tervek szerint 2017-ben, ha összegyűlik rá a pénz radiokarbonos kormeghatározást és DNS-analízist is végeznek a leleteken.

A tárgyak tulajdonosa még az érdeklődők kérdéseire is válaszol egy videóban. Bemutatja a mintákat és demonstrálja a kétkedőknek, hogy egy három ujjú kézzel is szinte bármit meg lehet csinálni…

A felfedezést a hiddenincatours.com weboldalon tették közzé először. Ez némileg gyengíti a felfedezés értékét, mert így sokat csak egy jól kitalált gerilla marketinges reklámfogásnak gondolják az egészet… Vajon mi az igazság?

ripost.hu

1 COMMENT

  1. Mint éhezőnek a kenyér! Köszönöm a hiteles anyagot, baszki ez végre teljesen az, amit szerettem volna látni. Ránézel és tudod, hogy ez tény. Ránézel és nem kell hinned és megnyugtat. Köszönöm, mert tényleg most tiszta a kép.