Home Cikkek Szerzõdésben garantálta az idegeneknek az USA, hogy embereket rabolhatnak – állítja az...

Szerzõdésben garantálta az idegeneknek az USA, hogy embereket rabolhatnak – állítja az egykori magas rangú katona

358
0
Megosztás
Gordon Duff, a hetvenes évek elején az Amerikai Haditengerészet kötelékein belül szolgált a vietnámi háborúban, késõbb különbözõ magas beosztásokban dolgozott a hadseregnél, majd hivatásos katonai pályafutását követõen az ENSZ-nél számítottak a szaktudására, mint különleges tanácsadó. Napjainkban a Veterans Today címû online katonai hírportál vezetõ szerkesztõje, írásait számtalan nyelvre lefordították már, de rendszeresen megszólal a sajtóban, televíziókban, rádiókban, mint katonai elemzõ.
Duff hetekkel ezelõtt azzal hívta fel magára a média figyelmét, hogy azt állította, San Francisco partjainál amerikai és kínai hadihajók gyakorlatoznak egy esetleges ellenséges célú földönkívüli invázió kivédésére.
Néhány napja a paranormális és megmagyarázatlan jelenségekkel kapcsolatos híreket elemzõ amerikai Coast To Coast rádió egy hosszabb interjút készített vele a fent említett cikk kapcsán, amelyben azt állította, harminc évvel ezelõtt egy olyan dokumentum volt a kezében, amely két, földönkívüliekkel megkötött szerzõdésre történõ utalásokat tartalmazott.
Gordon szerint a számunkra rendkívül elõnytelen kötelmek aláírására egy ellenséges földönkívüli civilizáció képviselõi kényszerítették rá az Egyesült Államok és valószínûleg más országok kormányait.
– 1982-ben került a kezembe a fejléce szerint a Majestic 12 csoporthoz tartozó dokumentum. Amit én kaptam, egy hivatalos másolat volt, de hozzám már úgy került, hogy néhány adat feketével ki volt takarva rajt. Írógéppel készült, a keltezése szerint 1977. augusztus 23-án és a Tengerészeti Hírszerzõ Hivatal neve is szerepelt rajta. A terjedelme körülbelül tizenkét oldalnyi volt, hozzám az ötös számú példány került.
Duff azt állítja, abban az idõben igen magas szintû biztonsági hozzáférési engedéllyel rendelkezett egy közelebbrõl meg nem nevezett kormányzati ügynökség jóvoltából, amelynek folytán tizennyolc hónapon keresztül volt beosztva egy elemzõ csoporthoz. Állítása szerint körülbelül két órája volt arra, hogy elolvassa a dokumentumot, utána nyomban vissza kellett tennie a mappájába, melyet azóta soha többé nem látott újra.
A tucatnyi oldalból álló irat tartalmáról a mûsorban a következõket mondta: – A dokumentum az 1947-tõl 1977-ig tartó harminc éves idõintervallumot fogta át. Több utalás is szerepelt benne két különbözõ szerzõdésre, melyeket az Egyesült Államok kötött egy idegen civilizáció képviselõivel. Az elsõt még 1947-ben Truman elnök, a másodikat pedig 1953-ban már Eisenhower szignálta. Az 1953-as szerzõdés a dokumentum szerint egy egyértelmûen kikényszerített megállapodás volt, amelyben az USA, az ellenséges földönkívüli hatalom képviselõit feljogosítja arra, hogy embereket raboljanak el az Egyesült Államokból, de a szövegkörnyezetbõl valószínûsíthetõ, hogy hasonló megállapodásokat kötöttek más országokkal is. A számok igen nagyok voltak. És ezeket az embereket nem elrabolták, megvizsgálták, majd elengedték, hanem elrabolták és megölték. Ez nagyon világosan kiderült a dokumentumból – mondta az interjúban a katonai újságíró.
Egyes UFO kutatók ugyanakkor máris fenntartásokkal fogadták az egykor magas beosztású katonai vezetõ szavait. Egyikük, Michael E. Salla, az exopolitics.org kutatója hihetõ érvekkel alátámasztott, de koránt sem kikezdhetetlen fejtegetése a következõ három pillérre épül:
Elõször is létezik egy mára pontosan kielemzett gyûjteménye az egykor titkos Majestic dokumentumoknak, melyeket még 1984-ben hoztak nyilvánosságra. Ezeket többek között az egykori atomfizikus Stanton Friedman is betûrõl betûre átnézte betûrõl, de egyikben sem talált semmiféle utalás bármilyen kikényszerített szerzõdés létezésére.
Másodszor, ha mégis köttetett valaha ilyen szerzõdés, ráadásul ahogy azt Gordon Duff elmondta, nemcsak az Egyesült Államokkal, hanem más országokkal is, akkor mostanra már biztosan lett volna valaki, aki azt kiszivárogtatta volna, ám eddig ilyesmi nem történt.
Harmadszor, egy állítólagos szerzõdés, amely egyértelmûen leírja, hogy embereket elrabolhatnak, majd lemészárolhatnak nagyon valószínû, hogy szándékos félreinformálás a kutató szerint. Ha a szerzõdés rendelkezései ilyen jellegû terhelõ információkat tartalmaznak, akkor azt nagyon magas szinten kellett jóváhagyni és úgy kellett megfogalmazni, hogy az nem legyen annyira nyilvánvaló, ha a szerzõdés esetleg jövõben valahogy nyilvánosságra kerül, hiszen ebben az esetben annak aláírói csak ilyen módon kerülhetnék el a felelõsségrevonást.