Home Cikkek Szíriuszi hajók

Szíriuszi hajók

0

A szíriuszi anyahajók, amik Földkörüli pályán vagy közvetlenül a Föld közelében vannak, többnyire nagyon nagy űrhajók. Ezek a hajók nem tudnak bolygókra leszállni, mert nem ez a funkciójuk. Legénységük úgynevezett űrsiklókkal közlekednek az űrhajó és a bolygó között. Ezek a siklók használatosak a legtöbb űrhajón és az űrhajók közötti forgalomra is ezeket használják, pl. ha egy delegáció az egyik hajóról a másikra szeretne váltani.

A szíriuszi űrhajók nagyon nagy és hatalmas űrhajók. Az űrhajók a legmodernebb technológiákkal vannak felszerelve és az évek során mindig a legmodernebb szintre hozzák fel őket. Technológiájuk nagyon fejlett, de vannak más fajok, akik a saját űrhajóikban messze modernebb technológiákat használnak, mint a szíriusziak. Ez az adott nép tudatállapotának függvénye. Ki lehet indulni abból, hogy a magasan fejlett fajok magasan fejlett technológiával rendelkeznek és az alacsonyabban fejlett fajok kevésbé fejlett űrhajókat és technológiákat használnak.

siriusi_2015_02_15_14_34_10_01

A szíriuszi űrhajók osztályozása a következőképpen történik:

A nagy anyahajók messze vannak a Földtől és olyan hajók, amik egész szektorokat felügyelnek. Ezek a hajók soha nem jönnek bolygók közelébe, mivel ezek a hajók egy bolygót és annak elektromos mezőjét erősen megrongálhatná. Ez az oka annak, amiért az anyahajók a bolygótól távol teljesítenek szolgálatot. A kisebb anyahajóknak lehetősége van bolygó körüli pályára kerülni. Ezek azok az anyahajók, amiket időről időre láthattok a Földről. Ez mindig akkor válik lehetségessé, ha egy bizonyos időre engedélyt kapunk a megmutatkozásra.