Home Cikkek Szivar alakú objektumot vettek filmre Észak-Korea felett

Szivar alakú objektumot vettek filmre Észak-Korea felett

644
1

ufo észak-korea földönkívüli űrhajó szivar alakú film-video-2017-új világtudatAz egész világon talán Észak-Koreával kapcsolatban áll rendelkezésre a legkevesebb UFO észleléssel összefüggő beszámoló, ami nem lehet véletlen, hiszen Kim Dzsongun országából igen kevés információ jut el a Föld más részeire a diktatúrának köszönhetően. 2015 május 18-án azonban egy Nin Jae Wuan nevű Észak-Koreában élő férfinak sikerült mobiltelefonjával filmre vennie valami egészen szokatlan dolgot.

Vonszanban, egy észak-koreai városban egy furcsa, hosszúkás objektum tűnt fel az égbolton fényes nappal. A szivar formájú repülő tárgy végei jól láthatóan lekerítettek.

ufo észak-korea földönkívüli űrhajó szivar alakú film-video-2017-új világtudat

2015 május 8-án az észak-koreai hadsereg három hajóelhárító rakétát lőtt ki Vonszan közelében és Kim Dzsongun kijelentette, hogy a koreai hadsereg igen fejlett fegyverekkel rendelkezik, és képesek elsüllyeszteni bármilyen ellenséges hajót. Az ország vezetője 2015-ben azt is mondta, hogy folyamatosan fejlesztik Észak-Korea űrtechnológiáját. A különös objektumot ezt követően vette filmre Vonszan felett Nin Jae Wuan. Wuan szerint az objektum semmilyen hangot nem adott ki és ahogy a felvételen is látható, egy helyben lebegett. Egy bizonyos ponton a tárgy lassú és intelligensen irányított forgásba kezdett, majd körülbelül fél fordulatot követően ismét megállt a levegőben.

A felvételt látva felmerül a kérdés, hogy vajon az észak-koreai hadseregé az objektum, vagy esetleg ismeretlen látogatók járművének lehetünk szemtanúi?

ujvilagtudat.blogspot.hu

1 COMMENT