Home Cikkek Szíven szúrta magát egy szellemvadász

Szíven szúrta magát egy szellemvadász

0

101907Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy amerikai szellemvadászt, aki indíték nélkül szíven szúrta magát. A férfi egy kísértetházban volt, mikor megsebesítette magát.

Hátborzongató öngyilkossági kísérletre került sor egy amerikai szellemházban. Az elhagyatott épületben szíven szúrta magát egy hivatásos szellemirtó ? írja a Daily Mail.

A férfi vélhetően paranormális jelenségek után kutatott az épületben, mikor egy egyelőre ismeretlen tárggyal beledöfött saját szívébe. Ezt követően életveszélyes állapotban szállították kórházba. A zsaruknak nem sikerült kideríteniük, miért kísérelt meg öngyilkosságot a férfi, ezidáig semmilyen indítékot nem találtak. A házban egyébként 1912-ben egy baltás gyilkos nyolc embert, köztük hat gyereket végzett ki.

101907

Miért, miért…mindenki a racionális magyarázatot keresi. Az persze senki fejében nem fordult meg, hogy egy túlvilági entitás kényszerítette őt erre a cselekvésre? Talán nem véletlen, hogy az eset egy kísértetjárta házban történt éppen egy szellemvadásszal.