Home Kriptozoológia Találkoztak-e katonák a jetivel a vietnámi háború során?

Találkoztak-e katonák a jetivel a vietnámi háború során?

0

Számos katona adott jelentett már találkozás majomszerű lénnyel Vietnám esőerdeiben.

Mivel a lénnyel való találkozás a világ több táján is előfordult már, így nem meglepő, hogy Vietnámból is érkeztek jelentések. Az esetek az 1950 és 1970 közötti időszakban fordultak elő, amikor a háború is zajlott.

A jetit a helyiek csak Nguoi Rung-nak, vagy Erdei Embernek hívják. Ezzel a lénnyel az állítások szerint több amerikai katona találkozott már.

Az egyik nevezetes eset Gary Linderer-el történt, aki az 101-es légierő alakulattal végzett járőrözést. A hat ember ekkor találkozott a legalább 3 méter magas, robusztus testalkatú lénnyel.

Egy másik esetben, Thomas Jenkins őrmester jelentette, hogy a szakaszát megtámadta egy csapat majomszerű lény, akik köveket dobáltak feléjük.

Még a vietnámi katonák is küldtek jelentést majomszerű teremtményekről, akiknek vöröses hajuk volt.

A háborút követően több elismert kutató is meglátogatta Vietnám távoli erdőségeit, hogy kiderítsék, mivel találkoztak a katonák.

Dr. Vo Quy madárkutató és Tran Hong Viet természettudós olyan lábnyomokat dokumentált, melyek nem köthetőek egyetlen ismert emberszabásúhoz sem.

John MacKinnon zoológus, aki már szintén talált hasonló lényre utaló bizonyítékokat Borneón azt állította, hogy a terület a világ kis szeglete, amely még ismeretlen a modern tudomány számára.

A kutatások során azonban nem találtak olyan lényt, amely egybeesett volna a katonák jelentésével.

We Are the Mighty