Home Cikkek Taxisok a cunami áldozatainak szellemeit szállítják?

Taxisok a cunami áldozatainak szellemeit szállítják?

66
0
Megosztás

Rengeteg taxis számolt be félelmetes eseményekről egy japán tengerparti városban, Ishinomakiban. Az Asahi Shimbun hírügynökség szerint legalább hét különböző taxis mondta el pontosan ugyanazt a történetet. 

Miután felvették az utasokat, a kliensek furcsán válaszoltak az úti célt illetően. És amikor a taxis feléjük fordult, addigra el is tűntek. A legfélelmetesebb része a fantom utasoknak az, hogy az események Ishinomakiban történetek. A helyszínt erőteljesen sújtotta 2011-ben a földrengés és a cunami, amely közel 16 ezer ember halálát okozta.

1 2

Legalább száz taxist kérdezett ki egy szociológus diák, Yuka Kodo, hogy kikutassa a különleges jelenséget. Heten írták le a különleges eseményt a szellemutasokról szinte tökéletesen ugyanúgy.
Az egyik alany egy fiatal nőt vett fel a vasútállomás közelében, aki a Minamihama városrészbe kérte a fuvart. Már ez a rész is furcsa volt, hiszen az a terület szinte teljesen elhagyatott. Amikor a taxis visszakérdezett a lánytól, hogy tényleg oda akar-e menni, akkor a lány visszakérdezett:
“Tényleg meghaltam?”

3
Mire a taxis megfordult, az utas eltűnt. Az érdekesség az, hogy a diák kutatásaiban azt találta, hogy a taxisok egyáltalán nem féltek ezektől az utasoktól. Sőt, sokan szerettek volna megnyugvást nyújtani ezeknek a felzaklatott lelkeknek.

Bizzarium