Home Cikkek Temetőben örökítettek meg egy furcsa alakot

Temetőben örökítettek meg egy furcsa alakot

0

szellem_viralnova_com_2015A Sydney South West Paranormal Investigators elnevezésű csapatnak már a nevében is benne van, hogy paranormális jelenségek, vagyis szellemek, kísértetek után nyomoznak. Ezzel a céllal látogattak el tehát a St. Bartholomew templomba és annak 175 éves sírkertjébe. Közel 300 fotót készítettek az éjszaka cseppet sem barátságos helyszínen, és miután megnézték az egyiket, elállt a lélegzetük.

A 209. képen ugyanis egy alak tűnt fel, aki leginkább egy szellemre hasonlított halvány, áttetszően fehér figurájával. Bár a futó valakit az egyik felvételen még el lehet csípni, a következőn, a 210-en már nincs sehol.

A paranormális jelenségek kutatására szakosodott csoport egyébként azt nyilatkozta, a fényképet nem tartják döntő bizonyítéknak, így a továbbiakban valamiféle anomáliaként (rendellenesség, a szabályostól eltérő jelenség) fognak hivatkozni a történtekre. Egy helyi történész azonban meg van arról győződve, hogy a fotón Thomas James Willis szelleme látható – a férfi zsokéként dolgozott, és a temetőben helyezték örök nyugalomra. Lehet, hogy a fényképen Willis utolsó versenyét örökítették meg?

szellem_viralnova_com_2015 szellem1_viralnova_com_2015(1) szellemfoto_facebook_2015

Femcafé