Home Cikkek Bill Clintont kellemetlen helyzetbe hozták UFO ügy kapcsán

Bill Clintont kellemetlen helyzetbe hozták UFO ügy kapcsán

1

Clinton-on-Kimmel1A testbeszéde alapján Bill Clinton lehet, hogy rejteget valamit, amikor kérdéseket tett fel neki UFO-k témájában Jimmy Kimmel a műsorában. Mindezt Ben Hansen, a Fact or Faked: Paranormal Files házigazdája elemezte ki. Hansen szerint a jelek nyugtalanságra, stresszre és deffenzív viselkedésre utalnak.

Hansen elmondta, hogy a műsorában rengeteg emberrel készítenek interjút az igazság kiderítésére a paranormális tapasztalataik alapján, Kimmel műsorával kapcsolatban viszont sok kérdést kapott a nézőktől. A Fact or Faked című műsorban rengeteg technikát bemutattak már a megtévesztés felismerésére és Hansen úgy döntött, maga elemzi ki Bill Clinton nonverbális kommunikációját, amely az interjú alatt készült.

Ben Hansenről tudni kell, hogy szakterülete a jogtudomány, de bevallása szerint a kommunikáció nem a szakterülete. Szociológiából és kriminológiából szerzett diplomát, állami szintű nyomozásokban vett részt, elsősorban gyermekek elleni szexuális erőszak és gazdasági bűntényekben. Dolgozott továbbá a szövetségi törvényi végrehajtásnál is. Attól függetlenül, hogy nincs diplomája kommunikációból, ezen a területen rengeteg tapasztalattal rendelkezik.

Hansen arra lett figyelmes, hogy Bill Clinton viselkedése hirtelen megváltozik, amikor Kimmel kérdéseket tesz neki fel UFO-kkal kapcsolatban. Az interjú addigi része alatt Clinton a lábait egyenesen tartja, kezei nyitott állapotban vannak. Amikor feljön az UFO téma, a volt elnök keresztbe teszi lábait és jobban megmarkolja a szék karfáját. Hansen szerint a karba tett kezek és lábak védekező pozícióra utalnak, vagy információ visszatartására.

Wfm_x51_area51_warningsign

Kimmel első kérdése az volt az egykori elnöktől, hogy foglalkozott-e valaha az UFO üggyel. Hansen észrevétele ezzel kapcsolatban az volt, hogy Bill Clinton helytelen kronológiai adatokat mondott és a részleteknek nincs semmi értelme. Clinton elmondja, hogy volt némi köze az UFO ügyekhez, de csak a második megbízásáig, majd később visszautal a második megbízásának időszakára. A volt elnök megemlíti azt is, hogy az emberek azt hiszik, hogy az 51-es körzetben idegenek vannak, de csak azért, mert az ott dolgozók különleges egyenruhát viselnek és az emberek ezt hajlamosak összekeverni az idegenekkel. Azonban tudjuk jól, hogy az 51-es körzetben az ott dolgozók öltözködése sohasem volt kiemelt jelentőségű.

A szakértő szerint Clinton olyan információkat hallgatott el, melyek nem publikus természetűek. Számos alkalommal felismerhető a kommunikációs jelenség, amikor Clinton meggondolja magát és inkább nem mond el olyan dolgokat, melyeket ki akart mondani. Ellentmondásos a közölt információ és a testbeszéd is. Például a volt elnök kijelentette, hogy járt Roswellben és mindent ellenőrzött. Ekkor azonban a fejét rázta, amely tagadó szubkommunikálásra utal.

Ez felveti azt a kérdést, milyen tényre utal a nemleges szubkommunikálás. Talán arra utal, hogy az elnök nem tud az adott pillanatban kitalálni egyetlen fedősztorit sem? Vagy ő maga is frusztrált a Roswell incidenst illetően? Talán nem volt még neki se joga megnézni az üggyel kapcsolatos iratokat?

Sajnos Roswelli akták nem igazán szivárogtak ki. Egy 1995-ös Számviteli Jelentésről tudunk, amelyet a hatóságok egy Új Mexikói politikus, Steve Schiff kérésére bocsátottak ki. Ebből a jelentésből az derül ki, hogy a Roswelli Katonai Légibázis 1946 és 1949 közötti kommunikációs aktáit megsemmisítették. Talán ez lehet az oka annak, hogy Clinton frusztrált volt a válaszadás során?

A GAO jelentés (General Accounting Office Report) letölthető innen:

[wpfilebase tag=file id=890 /]

A jelentés azonban nem tesz említést arról, hogy mi történt a baleseti jelentésekkel és az UFO aktákkal. Csupán két dokumentumra hivatkozik, amely az incidens körülményeivel függ össze. Az egyik annak a beszámolója, hogyan emeltek ki a földből egy repülő csészealjat, melyet később meteorológia ballonként határoztak meg. A másik dokumentum egy FBI feljegyzés, amely arról szólt, hogyan vették vizsgálat alá a ballont, melyet később a Wright-Patterson bázisra vittek további vizsgálatok céljából.

Clinton reakciói alapján kijelenthetjük, hogy Clinton sohasem mondta azt, hogy ne lenne bizonyíték az UFO-k létezésére a roswelli incidens kapcsán. Ugyanakkor arról is beszél, hogy nem találtak idegeneket az 51-es körzetben.

Clinton csüggedt állal, Kimmel tekintetét kerülve lecsukja időnként a szemeit. Mindez annak a további jele, hogy Clinton elrejti érzéseit és megjátssza magát. Amikor az UFO üggyel kapcsolatos beszélgetés véget ért, Clinton ismét nyugalmi pozíciót vesz fel és artikulálva beszél, nem rejtegetve gondolatait. Nem dadogott tovább és nem kerülte el a kérdező tekintetét.

Mindez nem tartott sokáig, mert Kimmel ismét váratlan kérdést tett fel. Clinton megemlítette, hogy egyre növekszik a bizonyítékok száma arra, hogy létezik földönkívüli élet és egyre valószínűtlenebb az a feltételezés, hogy egyedül vagyunk. Kimmel ekkor feltett egy keresztkérdést:

– Szóval arra utal, hogy léteznek idegenek!

Bill Clinton meglepődött a kérdésen és vissza is vág egy nemmel, miközben a testbeszédje igenről árulkodik. További érv amellett, hogy Clintont felizgatta ez a mondat, hogy megfeledkezett Kimmel szarkazmusáról. Bizonyított tény, hogy stressz és fokozott idegi igénybevétel során nehezebben tudunk szarkasztikusan gondolkodni és megérteni ilyen jellegű üzeneteket.

A videón sok más jelét láthatjuk annak, hogy a nyugtalanság, stressz és az ezt kísérő viselkedés szinte végig jelen volt az interjú alatt. Számos alkalommal amikor elkezdett mondani valamit, amit nem lett volna szabad, kissé ügyetlen módon leállította magát, hogy talán ezt mégse kellene közölni…

Valószínű tehát, hogy Clinton többet tud az UFO-król mint gondolnánk és talán bánja, hogy nem mélyült bele jobban a témába amikor még elnök volt. Lehetséges, hogy már tud annyi információról, ami miatt jobb, ha inkább megáll országát szolgáló munkáján kívül.

Hansen feltételezi, hogy bármit is tud a volt elnök, nem lepődne meg azon, ha földönkívüliek látogatnának meg minket.

– Be kell hogy valljam, én is kellemetlenül érzem magam és nagyon óvatos vagyok a szavakkal amikor UFO-król beszélek társas környezetben. A Nagy Testvér mindig figyel minket és mindig van okunk félni ha UFO fanatikusként vagyunk megbélyegezve.

Még egy oka is lehet annak, ami miatt a volt elnök frusztrálttá vált. Mialatt elnöki tisztségét töltötte, az Elnöki Rendelet lehetővé tette a Groom Lake-i Légierő Hadműveleti Osztályának, hogy amnesztiát élvezzen a Környezetvédelmi Ügynökség szabályozásától. Ennek következtében a Légierő mentesült azon vádak alól, melyeket egykori áldozatok és családjaik hoztak fel ellene, hogy mérgező vegyi anyagokat égetnek nyitott gödrökben. Sok dolgozó beteg lett és páran meg is haltak. Lehet, hogy ez a bűntett felélesztette Clinton lelkiismeretét?

Nehéz megmondani, pontosan mi okozta a stresszt az interjú alatt. Bill Clinton körül azonban nem csak ez az egyetlen rejtély. Különös kapcsolata Laurence Rockefellerrel és a feletteseinek rendkívüli érdeklődése az idegenek iránt szintén csak növeli a kérdések számát.

 paranormal.hu

1 KOMMENT