Home Cikkek Titkos haditengerészeti dokumentumok kerültek elö egy sarkvidéki UFO esettel kapcsolatban

Titkos haditengerészeti dokumentumok kerültek elö egy sarkvidéki UFO esettel kapcsolatban

1

uss+trepang+ssn+674+tengeralattjáró+ufo+űrhajó+fotó+fénykép+1971+március+hivatalos+periszkóp-10-2015-új+világtudatA The Black Vault című weboldal, ahol januárban jelentek meg a Project Blue Book titkos, majd feloldott aktái, újabb meglepő információkkal szolgált állítólagosan az amerikai haditengerészet által dokumentált UFO találkozásról, melyre az északi sarkvidéken került sor 1971 márciusában.

Az esettel kapcsolatban Alex Mistretta végzett nyomozást és kutatást, akivel a mistretta1020@gmail.com címen lehet felvenni a kapcsolatot.

A kutatás akkor indult, amikor az egyik európai forrásomtól hallottam, hogy volna néhány fotó, amit meg kellene néznem. Kiderült, hogy a képeket a francia Paranormal magazin szigorúan titkosnak minősítette, amikor közzétette. Azt állították, hogy névtelen forrástól kapták őket. Ez volt minden, amit eddig a képekről hivatalosan mondtak.

A szigorúan titkos forrás és az enyém egymástól függetlenek. Évekkel ezelőtt kapcsolatokat létesítettem a hírszerző közösségen belül Európában az UFO-któl függetlenül. Ez volt a kongói mok?lé-mb?mbé projekt, amin dolgoztam. Ők mindig megbízhatóak voltak, de tudjuk, hogy ezek a dolgok hogyan mennek, soha nem lehetünk benne biztosak. A múltban már használtam az orosz UFO-kkal kapcsolatos infomációikat, és nagyon megbízhatónak bizonyultak.

Nyilván megpróbálok közvetlenül hozzáférni a szigorúan titkos eredeti forráshoz, úgyhogy majd meglátjuk. Itt van, amit eddig tudunk. Az eredeti névtelen forrás a következőket állítja:

1. A fotókat az Egyesült Államok Haditengerészetének egyik tengeralattjárójáról készítették.

2. A helyszín Izland és a Jan Mayen sziget között volt az Atlanti-óceánon. (Jan Mayen Norvégiához tartozik, és csak a Norvég Meteorológiai Intézet és a norvég hadsereg lakja.)

3. A fotók 1971. márciusában készültek.

4. A tengeralattjáró a haditengerészet USS Trepang (SSN 674)-ese volt, Dean Reynolds Sackett admirálissal a fedélzetén. Nyilvánvaló, hogy a következő lépés az, hogy megpróbáljuk megtalálni ezt a Dean Reynolds admirálist, ha létezik.

5. A tengeralattjáró “véletlenül” talált rá a tárgyra, miközben a régióban volt egy közös rutinszerű katonai és tudományos expedíción. John Kilika tiszt volt az, aki először észrevette a tárgyat a periszkóppal.

Ez nyilván azt jelenti, hogy nem a miénk volt, és sajnos nem magyarázza meg a különböző tárgyakat, amelyeket a képeken láthatunk.

A titkos forrás azt állítja, hogy az egyik képen van néhány felirat. Nekünk nincs meg ez a változat, és túl halvány, hogy látni lehessen a képen.

Bal felül azt írja: “Hivatalos fénykép. Nem adható ki. CT.”

A jobb alsó sarokban azt mondja: “Jogosulatlan közzététel tárgya. Biztonsági tanúsítvány SSN 674. Büntetőjogi szankció.”

Nem tudom megerősíteni ezeket ebben a pillanatban, és nem tudom, hogy a tanúsítvány (Certificat) helyesírása csak egy reprodukciós hiba, mivel ez jelent meg a magazinban.

Ez minden, amit eddig tudunk, és küldeni fogom a további információkat, ha van.

A USS Trepang fedélzetéről készült fotók:

uss+trepang+ssn+674+tengeralattjáró+ufo+űrhajó+fotó+fénykép+1971+március+hivatalos+periszkóp-10-2015-új+világtudat uss_trepang_ssn_674_tengeralattj_r_ufo_rhaj_fot_f_nyk_p_1971_m_rcius_hivatalos_periszk_p_1_2015_j_vil_gtudat uss_trepang_ssn_674_tengeralattj_r_ufo_rhaj_fot_f_nyk_p_1971_m_rcius_hivatalos_periszk_p_2_2015_j_vil_gtudat uss trepang ssn 674 tengeralattjáró ufo űrhajó fotó fénykép 1971 március hivatalos periszkóp-3-2015-új világtudat uss trepang ssn 674 tengeralattjáró ufo űrhajó fotó fénykép 1971 március hivatalos periszkóp-4-2015-új világtudat uss+trepang+ssn+674+tengeralattjáró+ufo+űrhajó+fotó+fénykép+1971+március+hivatalos+periszkóp-5-2015-új+világtudat uss trepang ssn 674 tengeralattjáró ufo űrhajó fotó fénykép 1971 március hivatalos periszkóp-6-2015-új világtudat uss_trepang_ssn_674_tengeralattj_r_ufo_rhaj_fot_f_nyk_p_1971_m_rcius_hivatalos_periszk_p_7_2015_j_vil_gtudat uss_trepang_ssn_674_tengeralattj_r_ufo_rhaj_fot_f_nyk_p_1971_m_rcius_hivatalos_periszk_p_8_2015_j_vil_gtudat uss+trepang+ssn+674+tengeralattjáró+ufo+űrhajó+fotó+fénykép+1971+március+hivatalos+periszkóp-9-2015-új+világtudat uss trepang ssn 674 tengeralattjáró ufo űrhajó fotó fénykép 1971 március hivatalos periszkóp-2015-új világtudat uss_trepang_ssn_674_tengeralattj_r_ufo_rhaj_fot_f_nyk_p_1971_m_rcius_hivatalos_periszk_p_2015_j_vil_gtudat

A USS Trepang

A Wikipédia szerint:

A USS Trepang (SSN 674) Sturgeon-osztályú tengeralattjáró, a második hajó volt az Egyesült Államok Haditengerészeténél, amely a trepang nevet kapta, a Holothuroidea, vagyis a “tengeriuborka” után, egy tengeri állat, melynek hosszú, kemény, izmos teste van, és a korallzátonyokon találhatók meg.

A Trepang megépítésének szerződését a General Dynamics Corporation Elektromos hajó divíziója nyerte el Grotonban, Connecticutban 1966 július 15-én, és a gerincét 1967 október 28-án fektették le, majd 1970 szeptember 27-én helyezték üzembe Dean R. Sackett parancsnoksága alatt.

A Trepangot 1999 június 1-én szerelték le Bremertonban, Washington államban, és haditengerészeti hajó regisztrációját ugyanazon napon törölték. Leselejtezése az atommeghajtású hajó és tengerelattjáró újrahasznosítási program keretében fejeződött be a Puget Sound Haditengerészeti Hajógyárban Bremertonban 2000 április 7-én. A Trepang elemeit, köztük az ebédlő asztalt, a legénységi hálófülkéket és a gépészetet egy kiállítás részeként mutatták be a Smithsonian Múzeumban 2000 és 2003 között.

Új Világtudat Blog

http://ujvilagtudat.blogspot.co.uk/2015/07/hivatalos-haditengereszeti-fotok.html#.VaO0r_mqqko