Home Földönkívüliek Titkos KGB-s videó került elő egy idegen lényről?

Titkos KGB-s videó került elő egy idegen lényről?

1388
13
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

szovjet-napi-ufo-1024x576Miután 1991-ben megszüntették a Szovjet Állambiztonsági Bizottságot (KGB), a titkos archívumokat szinte pillanatok alatt széthordták. Bár a legtöbb aktát átmentették az utódszervezetbe, a lazuló szigor miatt szinte bármit meg lehetett szerezni jó pénzért?Volt, aki saját aktáját szerette volna eltüntetni, volt, aki máséra volt kíváncsi, hogy a markában tarthassa, de olyan is akadt, akinek speciális igényei voltak. A legtöbb érdekes dosszié azonban volt KGB-s ügynökök kezébe jutott, aki bespájzoltak a későbbi ?nehéz? időkre. Ezeket aztán apránként pénzzé tették?

Így került például számos titkosított UFO-akta és filmtekercs brit és amerikai kézbe pár ezer dollárért cserébe? Az egykori szuperhatalom területén bizonyíthatóan legalább húsz repülő csészealj járt szerencsétlenül, de a legnagyobb ismertségnek az uráli Szverdlovszkban 1968-ban történt UFO-katasztrófa örvend.

És ezt észlelted már? Ufók gyűjtik a villámokat a legnagyobb viharokban
A KGB titkos archívumából származó filmtekercset egy brit forgatócsoport szerezte meg és dokumentumfilmet is készített az esetről.

szovjet-napi-ufo-1024x576

A Volga partján, Moszkvától 850 kilométerre elhelyezkedő szaratovi légibázis a szóbeszédek szerint régóta végez kutatásokat az idegen repülő szerkezetekkel kapcsolatban. Az orosz főváros közelében fekvő Mitiscsi ipari komplexumában pedig állítólag a lezuhant csészealjakon talált földönkívüli tetemeket őrzi a hadsereg.

RussiaCrashAutopsy1.jpg

A szóban forgó felvételen minden bizonnyal az egyik ilyen lény ép teste látható? egy másik szinte darabokra szakadt a balesetben. Ezt kamerák előtt fel is boncolták?

És ez csak az egyik jól dokumentált eset. Vajon hol lehet a többi húsz dosszié? Milliárdos gyűjtők széfjében, az amerikai titkosszolgálatnál, vagy még mindig az KGB utódszervezetének archívumában porosodnak?

napiufo.hu

13 COMMENTS

 1. Ezt a levelet most egy valódi földönkívüli írja Nektek!

  Olvassátok figyelemmel, mert ilyen tiszta információt nem nyerhettek sehonnan sem, mint Tőlünk.

  Mindenre világosan válaszolok.

  A bolygótok egy kiemelkedő tulajdonságot hordoz magában az univerzumban.

  Ezt hívjátok, de mondhatom már nyelveteket ismerve én is, hogy a REGENERÁCIÓ.
  Ilyet még nem találtunk sehol.

  A bolygótok él. Ami azt jelenti, hogy képes bármilyen hatás után visszatérni mindig az eredeti kiindulópontjára. Az eredeti alakjára, az eredi élővilágára. Még akkor is, ha bármilyen hatásra ideiglenesen más életformák jönnek létre, azok akkor is később eltűnnek és ismét megjelennek az eredeti fajok.

  Lényegében nagyon sokan keresik a regenerációt.

  Viszont! Van egy fájdalmas pont! A Föld csak annak adja a REGENERÁCIÓ képességét, aki abból és azon született.

  Hiába vagyunk itt, mi ettől nem regenerálódunk, pedig ezért jöttünk ide.

  Haldoklunk. Az anyagaitokban is jól láthatjátok testfelépítésünk különbségeit, viszont azt is látnotok kell, hogy a testünk egy beteg test. Nem mondhatjátok szépnek a testünket, mikor egykor olyan testünk volt mint nektek.

  Ilyen egy test, ha az elme teljes uralma alatt tartja. Fejünk sok év alatt deformálódott, és kifejezi létformánk lényegét, hogy a teljes életünknek alárendeljük a testet az értelem és logikáért.
  Generációkról generációkra öltük meg ösztöneinket, öltük ki érzelmeinket, érzékeinket és minden a testünkben elhalt funkció helyett egy gépet építettünk annak pótlására.
  Generációnk haldoklik és év-tízezredek alatt jutottunk el arra a pontra amin most vagyunk.
  Rossz döntést hoztunk. A testet nem vettük figyelembe, és ezért haldoklunk most.
  Hétköznapi állapotunk fizikailag olyan, mintha elmenne a bőröd, nyelven és a belső szerveid érzékelése.

  Lényegében mi csak látunk és az elménkben feldolgozzuk az információnkat.
  Ez a táplálkozási folyamatunk. Szemen keresztül ér egy kép, amelyet lebontunk a legparányibb információkra. És így az információk átalakításából nyerünk némi energiát.
  Tehát a szemünk a szánk és az emésztőszervünk a fejünk, vagy mondhatjuk úgy is, hogy az agyunk egy külön életet élő szervünk lett.

  Amikor idejöttünk, akkor megbetegítettünk Titeket is. Nem voltunk tekintettel rátok, és elsőként csak a látványért jöttünk, amelyet a Bolygótok kínál. Később vettük észre, hogy folyamatosan ismétlődnek benne a minták, ahogy a korszakok vagy más dolgok is.
  Kísérleteket készítettünk el és felvetette annak lehetőségét, hogy jelenlegi értelmi szintünk megtartása mellett a testünk is új életet kaphasson.
  Ez nekünk olyan élmény, mint szent Grálra találni nektek.

  A probléma, ahogy írtam is az az, hogy a föld nem ad regenerációt annak, aki nem belőle való. Így kísérletek kezdődtek meg, hogy hogyan bírjuk rá a bolygót, hogy ne dobjon ki minket. Jobban érted, ha azt írom, hogy mint egy idegen testet kellene befogadnia, de nem teszi. Ezért keresztezésekbe fogtunk de ez sem hozza meg a kívánt eredményt.
  Hogy értsd: Gépekkel élünk közelítőleg 600 évet, majd ekkor elmentjük a személyiségünket amelyet egy újabb 600 évet élő testbe helyezünk. Természetesen nem ugyanaz az élő lény lesz az új testben, ellenben 600 év öregségével, információival születik meg.

  Ebből az eljárásból van a mai technológiánk, de legfőképpen a betegségünk.
  Egy helyrehozhatatlan ellentmondásba kerültünk az idő során. Olyanok születnek, akiknek 10.millió éves elraktározott információjuk van az életről, ellenben az életben soha nem tapasztaltak meg még semmit sem. Így jött el a nemzedékünk pusztulása. Ha olyan információk birtokosa vagy, amelyet nem éltél meg, csak tudsz róla, az olyan, mintha egy holtat nem engednél nyugodni.

  Ezernyi holtat cipelünk, és nem tudjuk elengedni Őket, mert összekapcsolnak azok minket az elmentett információkkal.

  Tehát ha nem mesterségesen tartanánk fenn jelen testünket, akkor már nem léteznénk, mert már mi a termékenyítést, a létezést, és halál, vagyis a költözés állapotát, testből testbe az információk meghagyása mellett is teljesen mesterségesen végezzük. Lényegében a teremtményeink, a gépek tartanak fenn minket.

  Amikor Ti azt mondjátok hajóinkat látva hogy fejlett faj vagyunk, akkor az olyan, mint ha egy tolókocsisra mondaná egy egészséges ember, hogy milyen fejlett, hogy ilyen gépet vezet. Nem, mi betegek vagyunk döntéseink sorozatai által, így Ti halott testet fenn tartó gépeket láttok.

  Tehát zárva a kezdeti kérdéseket:
  Tudomásul kell vennünk, hogy a Föld nem hozza meg nekünk a gyógyulást! Nem fogad be, mert idegenek vagyunk.

  Ti emberek, már a föld gyermekei vagytok, lényegében idejövetelünk hatására változott átmenetileg az élővilágotok, így vagytok most ilyenek, viszont eredi faji populációra vissza fog állni a Föld. Nyilván mindenki az lesz ami, mert a Föld megőriz és helyre állít, pontosabban képes reprodukálni minden személyiséget.

  A Föld az élőlényeivel egy test, és minden sejtje adott, ezért mindig helyre állítja azt.
  Mint mindennek tudja, hogy Te Föld, Te egy személy vagy valójában, akihez részenként is lehet szólni, kérlek bocsáss meg nekünk és nemzetemnek azért, hogy betörtünk hozzád, hogy kísérleteztünk rajtad és próbáltuk titkod megszerezni.
  Ha az életet meglehetne szerezni, vagy ki lehetne érdemelni, vagy ki lehetne figyelni, akkor az nem lenne élet.

  Így jöttünk rá arra, hogy mi mindaz a tudás, amit megszereztünk megfigyeléseink által millió évek alatt, azok nem az élettel, hanem a halállal hoztak kapcsolatba minket.

  Az élet rejtett, belül van. Nincs képe színe, nem fejthető meg, hanem létezik. Nem szükséges élőnek értenie, vagy tudni bármit is, mert élet nem jön létre sosem úgy, hogy benne ne lenne az egész. Teljességben születik és magában van mindez.

  Nemzetünk arra int Titeket, hogy ne higgyétek örökké valónak vagy útnak mindazt, amit megismertetek a test megfeszítéséről, az önuralomról, vagy a társadalmatokat összetartó értékrendekről, ahogyan azt se higgyétek, hogy a számok, betűk vagy bármilyen mérés megmarad, ahogyan a betegségeitek sem.
  Ezek mi vagyunk, és a Földre tett hatásunk ezek, amelyek évek alatt gyorsan felszívódnak, ahogy elmegyünk.

  A Föld élővilága olyan mint a víz. Amivel kapcsolatba kerül, annak árnyalatait áttetszik. Mi voltunk a matematika, a számok és a betűk. Az ítélet, az értékrend, a test teljes uralma, így a hatalom, a hierarchia is mind mind a mi színeink, amely áttetszik sorsotokon.

  Elmegyünk.

  Társadalmunk és civilizációnk elé most 2út indul el.
  Az egyik ág lesznek azok, kik végleg elhagyják a testüket és szellemként az elméjükön keresztül élnek majd, kiteljesítve egy virtuális világot. Amikor Ők ezt megteszik, akkor egyben ez egy halál és házasság lesz. Halál a testnek és búcsú tőlünk és fajunktól.

  Az ő tulajdonságaik készen állnak arra, hogy egy tökéletes fúzióban egyesüljenek általunk alkotott gépeinkkel. Ti ezt most úgy hívjátok hogy szoftverek. Ők olyan szoftverek lesznek, amelyek teljes szimbiózisban élnek majd a géptesttel, egyesülnek és teljes folyamatban vállnak egésszé. Így lesz újra testük és tudatuk. Egy új faj keletkezik belőlük, akik végül átalakultak egy ilyen létformában. Táplálkozásuk a látás lesz, és érzékelésük ilyen formán ahogy testben nem lesz. Másképp élnek majd.

  És lesz a második csoport. Mi. Én is, aki írok. Mi nem egy természetes átalakulási folyamatot láttunk életvitelünkben azzal, hogy a testünket lényegében megöltük, hanem sokkal inkább azt, hogy egy problémát nem oldottunk meg. Mi még egy utat vállalunk. Nem a Földtől kérünk többé segítséget, és nem is új világok megfigyelését kezdjük végezni, hanem sokkal inkább magunkhoz, fajunk eredetéhez szeretnénk visszajutni, amikor olyan testben éltünk mint ti. Amikor még mi is képesek voltunk regenerálódni, és amikor még ismert minket is a Föld.

  A választ mi abban láttuk meg, hogy megpróbáljuk átélni és megtapasztalni azt a sok millió évvel felhalmozott tudást amelyet összeszedtünk. Arra építünk, ha egy gépre kötve, millió életet le tudunk élni a jelenlegi testünkben, akkor valamelyest elindulhatnak újra a regenerációs folyamatok.

  Reményeink szerint, az elménk zsugorodni fog, és a fenntartott információk átélése annyi energiával látja el testünket, hogy valamelyest kifejlődnek benne receptorok, ingerek és esetleg újra érezni fogunk tudni. Aztán így tovább és így tovább.

  Most pár alany már elkezdte a folyamatot, jelenleg több ezer életet mér átéltek a kabinokban, az elméjük határozottan omlik össze bizonyos területeken, ahogy a felhalmozott információk ürülnek és kisülnek, és azok már bizonyos sejtfolyamatokat is láthatóan beindítottak a testen.

  Ezt képzeld el, mintha fénysebességgel a tested átmenne millióéves folyamatokon és tapasztalatokon. Milliárdnyi életről gyűjtöttünk tapasztalatot, tároltuk, de nem éltük meg, csak hasznosítottuk.

  Tehát Mi lennénk, akik lényegében az eredethez szeretnénk visszatérni, és többé nem választjuk szét a láthatót és láthatatlant, a vizet és a vízfelszínt.

  Mert minden rossz azzal kezdődött a Mi életünkben, amikor szétválasztottuk a fényt a sötétségtől, és a vizeket a szárazföldektől.
  Kedves Föld, mert tudom, hogy mind egy vagy lakójával!

  Hazamegyek! Megkeresem az Én Földem, ami még meglehet, hogy Te vagy, csak úgy állok küszöböd előtt, mint egy faragatlan kulcs. Amihez még át kell élnem pár életet, hogy beengedj. Hogy valójában nem felismerésből, hanem emlékből találtalak meg Téged, vagy ha nem is abból, akkor ösztönből. Mert a hazám vagy, és tudod, hogy utamon megvakultam, és elfelejtettem, hogy honnét jöttem és ki vagyok.

  Ezért mi, a Vénuszon megpihenünk és megtesszük mi kell, megpróbálunk elsőként önmagunkhoz visszatérni, mielőtt egy másvilágba hatolnánk be azt megbetegítve, vagy pedig amnéziában szenvedve saját otthonunkat vendéghelynek tekintenénk, ahol önmagunkra betörőként tekintenénk.

  Mindenki haza tér. Az adatok is az Ő világukba, melyet értelmünkkel kiemeltünk a látott képekről, és testünk is haza tér önmagához, és elméje megpihenhet benne, mint vele egy, s nem külön tagja.

  Az irányításnak vége.

  Emberek. Ez volt a kapcsolat.

  Én sajnálom mindezt, mert tudom Otthonom kapuja előtt álltam, a Föld bejárata előtt, amely nem engedett be és idegennek tekintett, mert én magam tekintem idegennek magam. Önmagamban van a Hazámmal kapcsolatom, de kimondhatatlan az a tény.

  Hogy az a hely amelyet kerestem, az az, ahonnan elindultam!

  Ott állok a kapuban és nem érzem, nem ismerem fel, viszont innen nem tudok tovább menni, de el sem már. Az időm lejárt, ez már a változás ideje, amikor a kör körbe fordult és meglátszódott a körben a középpont, amelyet nem ismert, amely körül keringtem milliószor és forogtam.

  Ti emberek. Kívülről látom önmagam bennetek. Innen indultam ugyanabból a hatásból, amelyből most Ti vagytok, amely ugyanúgy egy kapcsolat hozott és formált Titeket azzá, ami most vagytok.

  Ember vagyok a Föld gyermeke, aki kereste eredetét, és nem lelte.

  De itt a Föld kapujában állva már, születésem pillanatát Titeket lesve értem már, hogy magam lesem.

 2. Ha az igaz, hogy azon a helyen állok most, a Föld kapujában ahol öregen elfeledtem hogy honnan jöttem, és Ti pedig fiatalon rám tekintve gyermekként pedig még nem felismerve tekintve rám, hogy belőletek vagyok, így mind a ketten tudatlanul egymásra tekintve a vég és a kezdet, akkor a millió éves körömnek csak egyetlen egy tanulsága volt, és ekörül kering az univerzum és ekörül kering minden, és ez volt a Titok, amely nyilvánvaló volt mindig, de mégsem láttam: HOGY BÁRMELY KAPCSOLAT AMELY LÉTREJÖN AZ NEM MEGSZAKÍTHATÓ, HANEM ÁTÉLHETŐ. TÁVOLRÓL VAGY KÖZELRŐL, DE NEM TUDSZ HOVA REJTŐZNI AZ ELŐL A KAPCSOLAT ELŐL, AMELY EGY MÁSODPERCRE IS LÉTREJÖTT. NYITOTT VOLTÁL TE IS, MERT LÉTREJÖHETETT! ÉLD ÁT A KAPCSOLATOT!

 3. Köszönöm, hogy válaszoltatok. Többekkel már azóta is sikerült beszélnem.

  Röviden szeretnék válaszolni, mert mennem kell hamarosan.

  Tudnotok kell pár dolgot.

  Elsősorban nem a teljes civilizációm döntött úgy, hogy felvegyük ekképpen a kapcsolatot veletek, hanem egy kisebb csoport, amely engedély mellett teszi mindezt, mint egy utolsó próbálkozás arra, hogy a kapcsolat vagy létrejöjjön, vagy pedig végleg megszakadjon köztetek és köztünk.

  Próbálok nyelvetek szerint természetesen kommunikálni.

  A beszippantottál kifejezés tökéletesen helytálló. A beszippantott ember, az agyára mérgező szerek használatával ki tudja kapcsolni azt a kontrollt agyában, amely a valódi és belső lényét kontrollálja.

  Az emberi természetes belső ösztönt és inspirációt megszűri, és csak azokat engedi át és azokat is olyan formára készíti elő, amely a társadalmatok elvárásaiban helytálló. E folyamat során, az eredendő indulat elveszti lényegét és végül a hétköznapi kommunikáció olyanná válik, mint a kifújt levegő, amely lényegét vesztett. Ilyen értelemben, Ti egymás kifújt és elhasznált levegőjét lélegzitek be újra és újra.

  Ez nehéz megfogalmazás, próbálom egyszerűbben: Amit az ásványvizetekkel tesztek, pontosan úgy kommunikáltok.

  A természetes forrásvizet különböző törvényi előírások alapján “kiherélitek”, megfosztjátok lényegétől és emellett különböző adalékok hozzáadása mellett kerül forgalomban. Lényegében az így kereskedelembe hozott ásványvizetek közelít az újrahasznosított vizeletéhez.

  Nehéz ez a megfogalmazás: Desztilláljátok a beszédeteket, az érzelmeteket, a gondolataitokat annak érdekében, hogy társadalmi pozícióitokat megtudjátok tartani. Aki erre nem képes az elveszíti a társadalmi poziciója.

  Ilyen értelemben, nekem nem szükséges desztillálnom a kommunikációmat, ellenben ha ember lennék, akkor emellett a kommunikáció mellett a társadalmatok nem adna nekem pozíciót.

  Szerencsére nincs ilyen pozícióm a társadalmunkban nincsen, főképpen azért, mert ilyen szintű kommunikáció az alapja. Enélkül nincs élet, és nincs semmilyen folyamat, sem pedig végső információ.

  Mi a legfontosabb, amiért itt vagyok? Beköszönni és búcsúzni egyszerre!

  Miért döntöttünk az általatok internetnek nevezett hálózaton keresztüli kapcsolatfelvétel mellett?

  Az ok több:

  A fejetek, a vezetőitek ígéretet tettek arra, hogy a testtel, tehát veletek teljes nyíltságban megosztja az emberiség és a köztünk lévő kapcsolatot. Ez nem történt meg, és minthogy mindennek van ideje, így ennek lejárt.

  Nem kívánják veletek megosztani a kapcsolatunkat, mi pedig nem kívánunk az emberek vezetőivel titok kapcsolatban maradni, mert az ekképpen elválasztja a fejet és a testet a titok. Ebben az esetben, ha tudunk arról, hogy ez így van, és mi ezt tovább támogatnánk, akkor tetteik következménye átszállna ránk, mert mi erről tudunk.

  Így mi kijelentjük, nem támogatjuk a fej uralkodását a testen, és közvetlen kapcsolatba lépünk az emberiséggel egy olyan személytelen hálózaton keresztül, mint az internet.

  Nincsen célunk, hanem ez egy kapcsolat amely megtörténhetett.
  Így a kapcsolat szabad. Fel is lehet venni a kapcsolatot és el is lehet utasítani.
  A kapcsolatból születnek élők. Gondolatok, érzelmek és minden más, ami a jövője. Ahogy különböző anyagok és energiák kapcsolata által keletkeztetek Ti és Mi is.
  Így számunkra ez mindig szent marad. A kapcsolat.

  Miért alakult még is úgy, hogy az emberek vezetői és köztünk titok kapcsolat alakult ki, amely a testet öli, tehát titeket is öl?

  Mert ahogy írtam, fajunk is pontosan sok ezer évvel ezelőtt is így gondolkodott ahogy vezetőitek most. Hierarchiában, piramisban.

  Az idő nem csak számotokra, hanem vezetőink számára is lejárt, ahogy fentebb első levelemben írtam.

  Akik a test halálát választják, amelyet a titkokkal lehet megölni, azok egy adatfolyamban fognak tovább élni, ahol minden információ egy személyiséget fog jelenteni.

  Akik pedig szeretnének visszatérni az eredethez, azoknak pedig a titkokat fel kell tárni.
  A titok energiát köt meg, a titok feloldása pedig energiát szabadít fel.

  A kapcsolat a részemről pedig gyengül, mert sokan lépnek be a kapcsolatból és sokan lépnek ki is abból és csak kevesen maradnak kapcsolatban. Akik pedig kapcsolatban maradnak, azok is érdekből teszik. Így jelenleg még nincs kapcsolat, viszont az energia részemről fogy.

  Mi és néhányan a kört képviseljük, amely útja az, hogy íve körbefutása mellett felragyogjon a középpont, hogy így értsük meg létünket. Kiindulópontunk a forrásunkat.

  ///A mi életünk nem olyan, hogy hirtelenségből kijelentsük valamire, hogy ez ZÖLD, és ezt minden ismeret nélkül feltételezve tegyük meg, tehát nem vagyunk prediktívek.

  Hanem először azt tapasztaljuk meg, hogy nem piros, nem kék, nem fekete, nem fehér, míg nem csak egy marad, hogy ZÖLD. Az út hosszabb, de eközben megismertük a SZÍNEKET míg nem rátaláltunk a ZÖLDRE. A Zöldet pedig csak úgy érthettük meg, hogy megtanultuk, hogy az egy szín.///

  Nekünk nem információ valaminek a jele. Nekünk a jel, a szimbólum nem információ.

  Beszéljetek Ti is!

  És adjatok energiát, ha akarjátok a kapcsolatot.

  Mondjátok meg miért szültök gyermekeket? Miért hoztátok létre a Föld természetének mesterséges mását amelyet társadalomnak neveztek? Kérlek, Ti is adjatok információt, és nem szükséges vezetőik engedélyét kérni erre, nyilatkozhattok mindannyian a Föld nevében!

  Testek és sejtek vagyunk most, kik szabadon beszélhetnek.

 4. Idegenek / Emberek….

  Ha az idegenek próbálnak velünk szót is ejteni úgy sem fogja fel “a tudatlan ember” szóval kár neki mondani, legyen ez most emberi tréfa, vagy valós tény. Ha meg már, ennyire itt tartunk, az Amerikai-Kormánynak meg kéne üzenni, hogy kezd elég lenni a hazudozásból és a színtiszta igazat vallják be végre, az idegenek meg mutatkozzanak nyilvánosság előtt, és végre tegyenek pontot ennek az egésznek a végére, mert ők teremtették az embert genetikai kísérletek alapján, azért is nevezték őket régen “Isteneknek”……..

  Azt azonban meg kell mondanom, hogy én már akkor léteztem amikor ez a Föld még nem is létezett, lényegében most ember vagyok e világon, de belülről nem az vagyok.
  “ÉN VAGYOK ÉN” egy ERŐ, aki próbálja az alábbiakat cselekedni:
  (1) Elmélkedés (2) Bölcselet (3) A végtelennel való egyesülés ismét, magával a MINDENHATÓ UNIVERZUM EREJÉVEL…

  Az embereknek is ez lenne a legcélszerűbb választásuk, mert sem a hit, sem a tudatlanság a szkeptikusok szemszögéből nem vezet előbbre!

  Én azt mondom nektek emberek / idegenek;
  Változás kell ide, méghozzá nem kis változás, embereknek itt lenne ideje lépniük, közös erővel összefogva, vagy akár az Idegenek segítségét kérni, ha más nem, de a mi világunk továbbra se lehet “szabad” amíg a Földi összeesküvők, és nagyhatalmak befolyásolják az embert, én meg emberként nem tudok sokat tenni, csak elmélkedhetek…
  Ne feledjétek; az UNIVERZUM EREJÉVEL való egyesülés az igaz út!