Home Cikkek Titkos technológiát tesztel Amerika az Iszlám Állam ellen?

Titkos technológiát tesztel Amerika az Iszlám Állam ellen?

1

Malaysia-Airlines-MH370-Conspiracy-Theories-Anniversary-259109Azonosítatlan repülőgépek mértek légi csapást az Iszlám Állam állásaira október 29-én, csütörtökön éjjel Líbiában, Szirt városában ? adták hírül szemtanúk.

A légitámadást egyelőre Líbia egyik kormánya sem vállalta magára ? merthogy kettő is van a politikai zűrzavarba süllyedt országban, csakúgy mint parlament. Nem jelentkezett a légicsapás végrehajtójaként egyik belháborúzó szervezet sem a sok közül. Októberben már másodszor történt hasonló támadás. Áldozatokról sincs egyelőre semmilyen hivatalos jelentés.

Elképzelhető, hogy ez része egy új technológia tesztelésének? És ha igen, vajon tovább is fognak menni? Sor kerül valaha is UFO technológia bevetésére, melyet több UFO kutató szerint már régóta fejlesztenek az 51-es körzetben? Az Iszlám Állam kiváló tesztalanya lehet egy ilyen kísérletnek. Mi van, ha épp ez a funkciója a terrorista csoportnak: kísérleti nyulaknak lenni?  Remélhetőleg a későbbiekben a kis darabkákból majd összeáll a kép, mi is folyik valójában a világban.

Honvédelem – paranormal.hu