Home Hírek Több ezer UFO dokumentumot hoz hamarosan nyilvánosságra az amerikai haditengerészet új informátora

Több ezer UFO dokumentumot hoz hamarosan nyilvánosságra az amerikai haditengerészet új informátora

608
1
Megosztás

2Február 15-én a brit Express újság bejelentette, hogy egy új informátor hamarosan több ezer földönkívüli élettel kapcsolatos dokumentumot hoz nyilvánosságra. Nick Pope egykori állami tisztviselő, aki három éven keresztül vezette a brit védelmi minisztérium UFO akták vizsgálatát kijelentette, hogy az informátor egy igazi bennfentes. 

Az Express az informátort harmadosztályú tengerész altisztként írta le az amerikai haditengerészetnél, aki három éven keresztül (1986-1989) dolgozott a Haditengerészeti Távközlési Központban az egykori Moffet Field-i haditengerészeti bázison belül San Francisco közelében, ahol hozzáférhetett a dokumentumokhoz.

Az Express szerint az informátor a MUFON-nál tett bejelentést február 13-án azt állítva, hogy szeretné támogatni a “közzétételt”. A következőket mondta:

“Nem egy UFO megfigyelésről számolok be, hanem inkább egy UFO-kkal kapcsolatos tapasztalatról. Rendelkezem a biztonsági engedélyem másolataival. Én személy szerint kezeltem, néztem meg és kézbesítettem több ezer dokumentumot. A titoktartási megállapodásom az Egyesült Államok kormányával 2014. októberében lejárt.”

2

Az Express története így folytatódik:

“Azt mondta, hogy az UFO-k/földönkívüliek valóságosak voltak, és hogy remélhetőleg a közzététel még az ő életében megtörténik, tekintettel arra, hogy a korai 60-as éveiben járt abban az időben.” A jelentésben azt mondta: “Előírták számomra, hogy kézbesítsek szigorúan titkos Kozmikus kódszó megjelölésű dokumentumokat az SRI, ESL/SYLVANIA, LOCKHEED SKUNKWORKS, TRW, RAYTHEON, BERKELEY LABS, LAWRENCE LIVERMORE LABS és más szellemi műhelynek az egész szilikon völgyben.”

Az informátor háttere fontos hasonlóságokat mutat egy nemrégiben nyilvánosság elé lépett másik informátor William Tompkins hátterével, aki szintén azt állítja, hogy az Amerikai Egyesült Államok haditengerészeténél dolgozott mint futár, aki szigorúan titkos információkat kézbesített a földönkívüli életről és technológiákról a jelentősebb légi és űripari vállalatok számára 1942-től 1945-ig.

Ezt követően Tompkins számos vezető űrhajózási vállalatnál dolgozott 1947-től, köztük volt a Northrup, a Lockheed, a Douglas Aircraft Corporation, a TRW és a General Dynamics. Tompkins számos dokumentumot bemutat a “Selected by Extraterrestrials” című önéletrajzában. Ezek felfedik a több kilométer hosszú űrhajók tervezésében végzett munkáját az 1950-es és 1960-as években. Ezeket végül az Amerikai Egyesült Államok haditengerészete megépítette és mint űrhadiflotta állította szolgálatba az 1980-as években.

Tompkins önéletrajzának következő kiadásán dolgozik, melyben még több dokumemtumot készül nyilvánosságra hozni, melyeket katonai és vállalati karrierje során gyűjtött össze, és amelyek alátámasztják állításait az amerikai haditengerészeti és vállalati részvételről a földönkívüli/UFO projektekben.

Lehet, hogy ez a több ezer hamarosan megjelenő dokumentum az új informátor részéről a Titkos Űrprogram régóta várt dokumentum nyilvánosságra hozatalának kezdetét jelzi, amiről Corey Goode már 2015 közepe óta beszél?

Június 15-én Goode a következőket írta:

“Egy teljes nyilvánosságra hozatali esemény magában foglalná jelentős mennyiségű adat kiadását az interneten sok százezer dokumentummal, audió és videó fájlokkal több tükrözött weboldalon, hogy mindenki számára hozzáférhető legyen. A vállalati média gépezet összeomlana, és egy 24/7 televíziós és rádiós oktatási kampányt kezdeményeznének. Nem minden csatornát és állomást választanák be, úgyhogy az emberek nem lennének túlterhelve, és ‘el tudnának hangolni’, mivel szükségük volna rá az okozott stressz következtében.”

Ahogy eredetileg elképzelték, a dokumentumok kiadása felfedné a teljes igazságot a titkos űrprogramokról és földönkívüli szövetségekről, és ez háborús bűnös perekhez és jelentős globális változásokhoz vezetne. Egy katalizáló esemény, mint például egy globális gazdasági összeomlás lenne szükséges a dokumentumok kiadásának tervezett előrelépéséhez, érvelt az egyik titkos űrprogram szövetség.

Egy korábbi cikkben, amely január 1-én jelent meg, beszámoltunk az elit csoportok legutóbbi találkozóiról, melyek azt mutatták, hogy a tárgyalások titokban arról folynak, hogyan akadályozzák meg a katalizáló esemény bekövetkezését:

“Egy katalizáló esemény, például egy gazdasági összeomlás, ahogy Goode mondta, megelőzhető lenne egy új pénzügyi rendszer bevezetésével, amely megreformálná a jelenlegi pénzügyi rendszert. Így Kína és más BRICS nemzetek előállhatnának, hogy megmentsék a düledező nemzetközi pénzügyi rendszert, cserébe különböző előnyökért.”

Ez vezetett Goode aktuális jelentéséhez, miszerint egy döntést születet a globális elitek szövetsége és titkos űrprogram csoportok részéről, hogy a hatalmas dokumentum kiadás végül is nem fog előre haladni. Egy korlátozottabb közzétételi tervben állapodtak meg, ami a dokumentumok nyilvánosságra hozását egy hosszabb időszakra terjeszti ki, hogy a közvélemény jobban hozzászokjon a bennük található zavaró információkhoz.

1

Ezzel kapcsolatban február 16-án Goode a következőket írta:

“Azt mondták, hogy a leghitelesebb emberek, akik az alsóbb katonai/hírszerző titkos űrprogramokban dolgoztak fel lettek készítve és kiképezve, hogy informátorok legyenek, és gondoskodjanak az ‘igazságról’ a nyilvánosság számára. Ugyanez a csoport egy közvetlen üzenetet küldött nekem, hogy hátráljak ki a teljes nyilvánosságra hozatali narratívából, mivel az ‘felelőtlen a nyilvánosság irányába.'” (2)

Az új informátor által nyilvánosságra váró dokumentumokat fontos lesz értékelni olyan szempontból, hogy mennyire pontosan részletezik az amerikai haditengerészet részvételét a földönkívüliekkel és UFO-kkal kapcsolatos projektekben. Nagy hatással lesz, amikor kinyilatkoztatásokra kerül sor a titkos űrprogramokat illetően, melyeket Goode és más informátorok korábban már felfedtek.

Tompkins vallomása, melyekről korábbi cikkek szóltak, fontos alapot nyújtanak az új informátor állításainak és dokumentumainak értékeléséhez. Segíteni fog eldönteni, hogy az új informátor vallomása egy részleges közzétételi tervnek a része, melynek célja, hogy eltussolják az űrben elkövetett bűncselekményeket, vagy egy eredeti közzétételi kezdeményezés, melynek az a célja, hogy felkészítsék a közvéleményt arra, ami előtte áll.

A tekintetben, hogy Tompkins vallomása önmagában egy teljes vagy részleges közzétételi tervnek a része fontos kiemelni, hogy Tompkins önéletrajzának megírásához a zöld utat 2001-ben kapta meg Hugh Webster admirálistól, az Amerikai Haditengerészeti Liga korábbi igazgatójától. Tompkins 2009-ben Dr. Robert Wood 43 éves nyugalmazott McDonnell Douglas veteránnal kezdett együttműködni, akit annyira lenyűgöztek Tompkins információi és dokumentumai, hogy végül ő lett a könyv szerkesztője.

A “Selected by Extraterrestrials” csak nemrég jelent meg 2015. decemberében, de 14 éves megszületése azt jelenti, hogy jóval megelőzi az elit tárgyalásait a teljes és részleges nyilvánosságra hozatalról, melyeken Goode állítása szerint 2015. márciusától kezdve vesz részt. Webster admirális 2001-es jóváhagyása azt sugallja, hogy Tompkins kinyilatkoztatásai részei egy amerikai haditengerészet által szentesített közzétételi tervnek, ami egy ideje már érvényben van, de immáron nagyobb sebességre kapcsolt.

Következésképpen a MUFON-nak az újabb amerikai haditengerészeti informátor részéről történt bejelentése február 13-án azt sugallja, hogy a haditengerészet arra ösztönzi korábbi személyzetét, hogy beszéljenek nyíltan a földönkívüli életet és az UFO-kat érintő titkos projektekről előlépve, és nyilvánosságra hozva azokat a dokumentumokat, melyek alátámasztják a vallomásaikat.

Új Világtudat

1 COMMENT