Home Földönkívüliek Több száz UFO észlelésről számoltak be Írországban

Több száz UFO észlelésről számoltak be Írországban

0

A rejtélyes objektumot március 2-án éjszaka észlelték Sligo, Donegal és Leitrim térségének lakói.

A tömeges UFO-észlelésnek nevezhető esemény során az ország északnyugati régiójának több pontjáról szemtanúk számoltak be arról, hogy egy V alakú, néma tárgyat láttak, amelynek alján fénysorok sorakoztak.

“Kint cigarettáztam hátul, felnéztem, és láttam valamit, először azt hittem, hogy egy csapat liba, de nagyon gyorsan rájöttem, hogy nem az” – mondta Tabby Callaghan énekesnő.

“Úgy írnám le, mint egy fejjel lefelé álló W-t, csakhogy úgy nézett ki, mintha fényből lenne. Még egy belföldi járatnál is sokkal alacsonyabb volt.”

“A házunk felett haladt el, nagyon lassú volt, nem volt gyors, és itt van a hátborzongató dolog – teljesen csendes volt, ahogy elhaladt a házunk felett. Őszintén szólva az agyamra ment. Ha katonai volt, akkor nagyon, nagyon magas színvonalú volt. Ahogy mondtam, hatalmas volt, alacsonyan volt és csendes.”

Ugyanezt a dolgot több más ember is megfigyelte.

“Láttam egy hatalmas UFO-t a házam felett, tudom, hogy őrültségnek hangzik, de a feleségem is látta” – mondta egy sligói lakos. “Úgy nézett ki, mint egy lopakodó bombázó, de eléggé áttetsző volt.”

Manorhamilton és Bundoran lakosai is beszámoltak a történtekről.

Az összes észlelés egy V alakú, alacsonyan repülő, fényekkel ellátott tárgyra utalt.

Eddig nem született végleges magyarázat a jelenségre.